Μας ρωτάνε συχνά

Είμαστε δίπλα σου για να σου λύσουμε κάθε απορία

Πως λειτουργεί

Πώς μπορώ να βρω προσφορές που με ενδιαφέρουν;

Μπορείς είτε να ψάξεις προσφορές στις κατηγορίες προϊόντων που σε ενδιαφέρουν, να χρησιμοποιήσεις έξυπνα φίλτρα για να βρεις τις πιο συμφέρουσες προσφορές ή απλά να αναζητήσεις το προϊόν που ψάχνεις σε προσφορά. Στο pockee υπάρχουν 6 κατηγορίες προϊόντων: Τρόφιμα, Χυμοί & Σνακς, Προσωπική Φροντίδα, Οικιακή Φροντίδα, Παιδικά & Βρεφικά, Κατοικίδια με τις αντίστοιχες υποκατηγορίες τους. Σου δίνεται η επιλογή:
• Να επιλέξεις αλυσίδα καταστήματος
• Να βρεις προσφορές ανάλογα με το ποσοστό έκπτωσης τους
• Να δεις μόνο προσφορές μαζί με κουπόνι ή μόνο pockee κουπόνια

Τι προσφορές θα βρω στο pockee;

Στο pockee μπορείς να βρεις όλες τις προσφορές που είναι διαθέσιμες στα φυλλάδια των παρακάτω αλυσίδων σούπερ μάρκετ: ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης, My Market, Γαλαξίας, Χαλκιαδάκης, Market In, Bazaar, ΣΥΝΚΑ και Κρητικό. Επιπλέον θα βρεις όλες τις προσφορές των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και του ηλεκτρονικού καταστήματος e-fresh.com. Για όλες τις υπόλοιπες συνεργαζόμενες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, το Pockee σε ενημερώνει για τις πιο συμφέρουσες τηλεοπτικές και ολιγοήμερες προσφορές σούπερ μάρκετ, ώστε να επιλέξεις τα προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες σου και να οργανώσεις τις αγορές σου. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να εντάξουμε τις προσφορές (φυλλαδίου, τηλεοπτικές, ολιγοήμερες και καταστήματος) όλων των αλυσίδων σούπερ μάρκετ, ώστε να έχεις πάντα την ευκαιρία να κάνεις έξυπνες επιλογές.

Πως μπορώ να έχω πρόσβαση στις προσφορές και τα προνόμια του Pockee;

Οποιοσδήποτε μπορεί να έχει πρόσβαση στις προσφορές και τα αποκλειστικά κουπόνια, κάνοντας δωρεάν εγγραφή στο website (pockee.com) ή την εφαρμογή του pockee (διαθέσιμη για Android και iOS).

Κάθε πότε ανανεώνονται οι προσφορές των συνεργαζόμενων σούπερ μάρκετ;

Καθημερινά και καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας! Εξάλλου θέλουμε να έχεις πρώτος την πληροφορία των προσφορών που "τρέχουν" στο αγαπημένο σου κατάστημα σούπερ μάρκετ. :)

Για ποίες αλυσίδες μπορώ να δω τις προσφορές των φυλλαδίων;

Προς το παρόν, στο pockee είναι διαθέσιμες οι προσφορές φυλλαδίου για τα σούπερ μάρκετ:
ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης, My Market, Γαλαξίας, Χαλκιαδάκης, Market In, Bazaar, ΣΥΝΚΑ και Κρητικό. Επιπλέον θα βρεις όλες τις προσφορές των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και του ηλεκτρονικού καταστήματος e-fresh.com.. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να εντάξουμε τις προσφορές και των υπόλοιπων αλυσίδων σούπερ μάρκετ.

Τι επιπλέον προνόμια μου προσφέρει το Pockee.

Το Pockee σε επιβραβεύει καθημερινά για τις αγορές σου με αποκλειστικά Pockee κουπόνια που σου χαρίζουν επιστροφή χρημάτων.

Τι είναι το pockee;

Το Pockee δημιουργήθηκε για να σε βοηθήσει να κάνεις έξυπνες επιλογές και να εξοικονομήσεις χρόνο και χρήματα από τις αγορές σου στο σούπερ μάρκετ. Συγκεντρώνει καθημερινά τις προσφορές των σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, τις ψηφιοποιεί και τις οργανώνει σε κατηγορίες, ώστε να μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα προσφορές σε προϊόντα ή κατηγορίες προϊόντων που σε ενδιαφέρουν.

Επιπλέον, σε επιβραβεύει με αποκλειστικά κουπόνια επιστροφής χρημάτων. Κάθε μήνα μπορείς να βρεις στο Pockee πάνω από 250 κουπόνια τα οποία εξαργυρώνει με 1 μόνο κίνηση, από τον υπολογιστή ή το κινητό σου.

Τι πρέπει να κάνω για να λάβω επιστροφή χρημάτων από τα προϊόντα που βλέπω στο pockee;

Αρχικά, χρειάζεται να συνδεθείς στο pockee, είτε κατεβάζοντας την εφαρμογή είτε κάνοντας εγγραφή στο site. Εκεί σε περιμένουν όλα τα προϊόντα για τα οποία μπορείς να λάβεις επιστροφή χρημάτων από το pockee. Για να λάβεις την επιστροφή που αναγράφεται σε κάθε προϊόν, αρκεί να τα συμπεριλάβεις στα ψώνια του supermarket, όπως συνήθως. Μετά την ολοκλήρωση των αγορών σου και την παραλαβή της απόδειξης από το ταμείο, ήρθε η ώρα του pockee! Είτε μέσα από το κινητό σου είτε μέσα από το website, καταχωρείς τα στοιχεία της απόδειξης σου ακολουθώντας της οδηγίες. Εμείς επεξεργαζόμαστε τη συναλλαγή σου σε συνεργασία με το σούπερ μάρκετ που έχεις κάνει τις αγορές και μέσα σε 7 ημέρες θα σε ενημερώσουμε για τα προϊόντα με pockee επιστροφή που εντοπίσαμε, το ποσό που κέρδισες και θα πιστώσουμε τα χρήματα σου στο pockee πορτοφόλι σου. Από το πορτοφόλι σου μπορείς πολύ εύκολα να τα λάβεις στο τραπεζικό η PayPal λογαριασμό σου. Για την κατάθεση οποιουδήποτε πόσου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιβεβαίωση του pockee λογαριασμού με την καταχώρηση του προσωπικού αριθμού κινητού τηλεφώνου.

Με ποια καταστήματα σούπερ μάρκετ συνεργάζεται το Pockee;

Το pockee αυτή την στιγμή συνεργάζεται με 19 αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα και με το online σούπερ μάρκετ www.e-fresh.gr. Συγκεκριμένα: ΑΒ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, Μασούτης, My Market, Γαλαξίας, Χαλκιαδάκης, Market In, Κρητικός, ΟΚ Markets, Bazaar, ΣΥΝΚΑ, Βιδάλης, Κρόνος, Ανδρικόπουλος, Δήμητρα-Μαρκάτο, Καραγιάννης, Γέγος και e-fresh.gr.

Ποια τα οφέλη της pockee λίστας;

Στην pockee λίστα σου μπορείς να προσθέσεις όσα προϊόντα επιθυμείς ώστε να οργανώσεις καλύτερα τις αγορές σου.
Υπάρχει η δυνατότητα να σημειώνεις τα προϊόντα που έχεις αγοράσει και να στείλεις αναφορά έλλειψης για όσα προϊόντα δεν βρήκες κατά την επίσκεψη σου στο κατάστημα. Τέλος, έχεις την δυνατότητα να μοιραστείς την λίστα των αγορών σου με τους φίλους σου ή την οικογένεια σου.
Επιπλέον μπορείς να φτιάξεις εύκολα την λίστα σου μέσω του website και να την δείς άμεσα στο κινητό σου όταν κάνεις τα ψώνια σου!

Προσφορές

Πώς μπορώ να δω τις προσφορές των καταστημάτων;

Στην αρχική οθόνη του pockee, μπορείς να ενημερωθείς για τις προσφορές ανά κατάστημα και στην συνέχεια να επιλέξεις την αλυσίδα καταστήματος που επιθυμείς.

Τι σημαίνει η ένδειξη "Επιστροφή" κάτω από τα προϊόντα;

Κάτω από μερικά προϊόντα θα βρεις την ένδειξη "Επιστροφή" ή αλλιώς Pockee κουπόνι! Η αξία που αναγράφεται στο συγκεκριμένο πεδίο είναι η αξία του κουπονιού με την οποία σε επιβραβεύει το Pockee. Όπως αναφέρεται και παραπάνω, προκειμένου να λάβεις την αξία, αρκεί να συμπεριλάβεις το συγκεκριμένο προϊόν στις αγορές σου και να καταχωρήσεις τα στοιχεία της απόδειξης σου επιλέγοντας "Προφίλ" > "Καταχώρηση απόδειξης".

Τι σημαίνει η ένδειξη "Χωρίς επιστροφή";

Εφόσον κάτω από κάποιο προϊόν αναφέρεται η ένδειξη "Χωρίς επιστροφή", δεν υπάρχει κάποια επιβράβευση από το Pockee με την αγορά του. Συνήθως πρόκειται για προϊόντα με προσφορά καταστήματος.

Πως κερδίζω με τα αποκλειστικά Pockee κουπόνια;

Στο website και την mobile εφαρμογή του Pockee σε περιμένουν όλα τα προϊόντα που έχουν Pockee κουπόνια και για τα οποία μπορείς να λάβεις επιστροφή χρημάτων από το pockee. Για να λάβεις την επιστροφή που αναγράφεται σε κάθε προϊόν, αρκεί να τα συμπεριλάβεις στα ψώνια του supermarket, όπως συνήθως. Μετά την ολοκλήρωση των αγορών σου και την παραλαβή της απόδειξης από το ταμείο, ήρθε η ώρα του pockee! Είτε μέσα από το κινητό σου είτε μέσα από το website, καταχωρείς τα στοιχεία της απόδειξης σου ακολουθώντας τις οδηγίες. Εμείς επεξεργαζόμαστε τη συναλλαγή σου σε συνεργασία με το σούπερ μάρκετ που έχεις κάνει τις αγορές και μέσα σε 1 με 7 ημέρες θα σε ενημερώσουμε για τα προϊόντα με pockee επιστροφή που εντοπίσαμε, το ποσό που κέρδισες και θα πιστώσουμε τα χρήματα σου στο pockee πορτοφόλι. Από το πορτοφόλι σου μπορείς πολύ εύκολα να τα λάβεις στο τραπεζικό ή PayPal λογαριασμό σου.

Πώς μπορώ να δω μόνο τα προϊόντα που έχουν pockee;

Επιλέγοντας την κατηγορία προϊόντων που σε ενδιαφέρει ή την αντίστοιχη υποκατηγορία και το φίλτρο είδος προσφοράς, μπορείς να ενημερωθείς μόνο για τα προϊόντα με επιστροφή.

Πόσα κουπόνια μπορώ να εξαργυρώσω για κάθε προϊόν;

Τα διαθέσιμα κουπόνια που έχεις για κάθε οικογένεια προϊόντων είναι 6. Για παράδειγμα, για πατατάκια Pringles έχεις 6 διαθέσιμα τεμάχια συνολικά για όλες τις γεύσεις. Μπορείς να τα εξαργυρώσεις από Δευτέρα έως και Κυριακή. Κάθε Δευτέρα ο αριθμός των διαθέσιμων ανανεώνεται.

Τι είναι το διπλό κέρδος;

Με στόχο το μέγιστο όφελος του καταναλωτή, κατά καιρούς θα βρεις στο pockee προϊόντα σε διπλό κέρδος. Αυτό σημαίνει ότι αγοράζοντας τα προϊόντα που παίρνουν μέρος στην συγκεκριμένη ενέργεια και καταχωρώντας την απόδειξη σου στο pockee, λαμβάνεις το διπλάσιο ποσό επιστροφής για κάθε ένα τεμάχιο.

Τι προϊόντα μπορώ να βρω στο pockee;

Η ομάδα του pockee καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σου παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα με pockee επιστροφή ώστε να μπορείς να κερδίσεις από το σύνολο των αγορών σου στο σούπερ μάρκετ. Μέσα στο pockee θα βρεις πάνω από 300 προϊόντα από τα πιο αναγνωρισμένα Ελληνικά και Διεθνή Brand, για τα οποία έχουμε εξασφαλίσει επιπλέον κέρδος για τους pockee χρήστες. Το pockee σου προσφέρει προϊόντα από 19 διαφορετικές κατηγορίες. Δες εδώ το σύνολο των εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Μπορώ να λάβω pockee επιστροφή συνδυαστικά με χάρτινα κουπόνια;

Τα χάρτινα κουπόνια δε λειτουργούν συνδυαστικά με το pockee, που σημαίνει ότι σε περίπτωση χρήση τους, δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς τα προνόμια που σου προφέρει το pockee.

Μπορώ να επωφεληθώ και από την προσφορά του καταστήματος και από την επιστροφή του pockee;

Αυτό εξαρτάται από το εκάστοτε προϊόν. Εάν σε κάποιο προϊόν αναφέρεται και μειωμένη τιμή από το κατάστημα και pockee επιστροφή, μπορείτε να επωφεληθείς και από τις 2 προσφορές. Με στόχο το μέγιστο όφελος για τον καταναλωτή, το pockee σε ενημερώνει για τα προϊόντα που έχουν προσφορά καταστήματος μεγαλύτερη από την διαθέσιμη pockee επιστροφή, για να πάρεις αυτό που πραγματικά σε συμφέρει
Στην περίπτωση των προϊόντων για τα οποία δεν μπορείς να λάβεις διπλή προσφορά, το pockee θα σε ενημερώσει για τη διαθέσιμη προσφορά καταστήματος και στο πεδίο «Επιστροφή» θα υπάρχουν δύο παύλες (--).

Καταχώρηση αποδείξεων

Υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των αποδείξεων που μπορώ να καταχωρήσω κάθε εβδομάδα;

Ναι. Μπορείτε να καταχωρήσετε έως 10 αποδείξεις στη διάρκεια της εβδομάδας (Δευτέρα έως Κυριακή)

Πόσες φορές μπορώ να καταχωρήσω την απόδειξή μου;

Κάθε απόδειξη αντιστοιχεί σε μια αγορά. Επομένως, κάθε απόδειξη μπορεί να καταχωρηθεί μόνο μια φορά και μόνο από έναν λογαριασμό. Οι αποδείξεις που καταχωρούνται στην υπηρεσία POCKEE δεν μπορούν να καταχωρηθούν και στην υπηρεσία MY VODAFONE CASHBACK.

Που καταχωρώ την απόδειξη μου;

Για να σε διευκολύνουμε, η καταχώρηση απόδειξης μπορεί να γίνει από την αρχική σελίδα του site ή της εφαρμογής. Αν είσαι από το κινητό σου και η απόδειξη σου έχει barcode τότε μπορείς να την καταχωρήσεις πολύ εύκολα σκανάροντας την μέσα από την επιλογή: "Σκάναρε barcode". Διαφορετικά, μπορείς να συμπληρώσεις την πολύ απλή φόρμα που έχουμε ετοιμάσει για εσένα τόσο από την εφαρμογή όσο και από το site.

Ποια στοιχεία της απόδειξης πρέπει να εισάγω;

Τα στοιχεία που χρειάζεται να καταχωρήσεις είναι τα εξής:
1. Κατάστημα
2. Αριθμός ταμείου
3. Αριθμός απόδειξης
4. Ημερομηνία αγοράς

Μέχρι πότε μπορώ να καταχωρήσω μια απόδειξη αγοράς μου;

Η καταχώρηση της απόδειξης στο pockee, θα πρέπει να γίνεται σε έως και 10 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς

Μπορώ να κάνω τη διαδικασία καταχώρησης της απόδειξης από το σπίτι μου;

Φυσικά. Τη διαδικασία καταχώρησης της απόδειξης των αγορών σου, μπορείς να την κάνεις από όπου θέλεις (αρκεί να έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ).

Γιατί μου ζητάτε να εισάγω στοιχεία από την απόδειξη αγοράς;

Η εισαγωγή των στοιχείων της απόδειξης αγοράς απαιτείται ώστε να εξακριβωθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί η αγορά των συγκεκριμένων προϊόντων και στην συνέχεια να σου αποδοθεί το ανάλογο χρηματικό ποσό.

Υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των αποδείξεων που μπορώ να καταχωρήσω κάθε μέρα;

Ναι. Μπορείς να καταχωρείς έως και 3 αποδείξεις με την ίδια ημερομηνία.

Το όριο των αποδείξεων που μπορούν να καταχωρηθούν μπορεί να προσαρμόζεται, βάσει των κοινών συνηθειών αλλά και της καλής πίστης στη χρήση της εφαρμογής.


Που μπορώ να βρω παραδείγματα ώστε να μπορέσω να καταχωρήσω την απόδειξη μου ;

Μόλις επιλέξεις το κατάστημα που έκανες τις αγορές σου θα βρεις σχετικά υποδείγματα πατώντας τον σύνδεσμο "Δες πραγματική απόδειξη" κάτω δεξιά.

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο internet για να ολοκληρώσω τη διαδικασία καταχώρησης;

Προκειμένου να ολοκληρώσεις τη διαδικασία καταχώρησης της απόδειξής, θα πρέπει να έχεις πρόσβαση στο internet είτε μέσω Wi-Fi είτε μέσω δεδομένων. Η κατανάλωση δεδομένων από τη χρήση του pockee είναι ελάχιστη.

Πρέπει να φυλάω την πρωτότυπη απόδειξη;

Για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας, το pockee μπορεί να σου ζητήσει την αποστολή της πρωτότυπης απόδειξης αγοράς είτε ηλεκτρονικά είτε ταχυδρομικά (με χρέωση του pockee) μέσα στους επόμενους 2 μήνες.

Μπορώ να αξιοποιήσω μία απόδειξη σε δύο pockee λογαριασμούς;

Κάθε απόδειξη μπορεί να καταχωρηθεί αποκλειστικά από έναν και μόνο pockee χρήστη.

Ισχύει η pockee επιστροφή σε περίπτωση που οι αγορές γίνονται με τιμολόγιο;

Οι εκπτώσεις που προφέρει το pockee αφορούν καταναλωτές λιανικής και όχι επαγγελματίες. Για το λόγο αυτό, οι προσφορές pockee δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που οι αγορές γίνουν με τιμολόγιο.

Πως μπορώ να ελέγχω την κατάσταση των αποδείξεων που έχω καταχωρήσει έως τώρα;

Μπορείς να ελέγχεις ανά πάσα στιγμή την κατάσταση των συναλλαγών σου είτε από το κινητό είτε από τον υπολογιστή σου. Απλά μπες στο pockee πορτοφόλι σου και επέλεξε «Ιστορικό Αποδείξεων». Εκεί θα βρεις 4 κατηγορίες συναλλαγών:
Επιβεβαιωμένες: Συναλλαγές που έχουν πληρωθεί ή είναι προς πληρωμή
Τις επεξεργαζόμαστε: Συναλλαγές που βρίσκονται στο στάδιο της επιβεβαίωσης. Εάν επιθυμείς μπορείς να αλλάξεις τα στοιχεία της συγκεκριμένης συναλλαγής. (Αν η απόδειξη βρίσκεται προς επεξεργασία από το κατάστημα δεν μπορεί να γίνει τροποποίηση των στοιχείων.)
Προλαβαίνεις να διορθώσεις: Συναλλαγές για τις οποίες δεν βρέθηκε κάποια προσφορά και μπορείς να διορθώσεις τα στοιχεία της απόδειξης για να τις ξανά ελέγξουμε Μερικές ημέρες αφότου έχεις ολοκληρώσει τις αλλαγές, θα σε ενημερώσουμε για τη νέα κατάσταση.
Ακυρωμένες: Συναλλαγές που δεν διορθώθηκαν για 10 ημέρες και ακυρώθηκαν.

Τι μπορώ να κάνω σε περίπτωση που λάβω μήνυμα ότι δεν βρέθηκε κάποια pockee προσφορά στην απόδειξη που καταχώρησα;

Αρχικά, μπορείς να πας στο pockee Πορτοφόλι > Ιστορικό Αποδείξεων και να επιλέξεις «Προλαβαίνεις να διορθώσεις». Εκεί συμβουλευόμενος την απόδειξη αγοράς σου μπορείς να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί. Εάν αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας άμεσα στο support@pockee.com ή στο live chat.

Μπορώ να καταχωρήσω την απόδειξη μου στο Pockee και στο Vodafone Cashback/Μασούτης app;

Λυπούμαστε, αλλά όχι. Έχεις την δυνατότητα να καταχωρήσεις την απόδειξη σου σε μία από τις τρεις πλατφόρμες, δηλαδή είτε στο Pockee είτε στο Vodafone Cashback είτε στο Μασούτης app.

Κατάθεση

Γιατί δεν παίρνω την έκπτωση απευθείας στο ταμείο;

Οι εκπτώσεις που λαμβάνεις μέσω του pockee είναι προσωποποιημένες και αφορούν αποκλειστικά τους pockee χρήστες. Επομένως, η διαδικασία απόδοσης της επιστροφής μετρητών γίνεται εξολοκλήρου από την πλατφόρμα του pockee. Η αξία των χρημάτων συγκεντρώνεται στο pockee πορτοφόλι σου ώστε να τα λάβεις με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους:
• Κατάθεση στον τραπεζικό σου λογαριασμό
• Κατάθεση στον PayPal λογαριασμό σας
• Δωρεά στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Πώς & πότε γίνεται η κατάθεση στο λογαριασμό μου;

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται στο pockee πορτοφόλι την ημέρα επιβεβαίωσης των συναλλαγών σου. Στο pockee πορτοφόλι σου συγκεντρώνεται το ποσό που αντιστοιχεί στα pockee κουπόνια που εξαργύρωσες και τα οποία δεν έχουν κατατεθεί ακόμα στον τραπεζικό ή PayPal λογαριασμό που έχει δηλώσει στο Προφίλ σου. Προκειμένου να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα κατάθεσης του υπολοίπου (επιλογή "Κατάθεση υπολοίπου), θα πρέπει να έχεις συγκεντρώσει στο Υπόλοιπό σου, ποσό ίσο ή μεγαλύτερο των 5€.

Η επιστροφή των χρημάτων που δικαιούσαι γίνεται με πίστωση σε τραπεζικό ή PayPal λογαριασμό. Αυτή η απόφαση εξαρτάται από εσένα. Μπορείτε να επιλέξεις τον επιθυμητό τρόπο κατάθεσης πηγαίνοντας στο Προφίλ σου και επιλέγοντας «Στοιχεία λογαριασμού». Εφόσον το επιθυμείς, μπορείς να συμπληρώσεις τα παραπάνω σε δεύτερο χρόνο, μετά την πρώτη χρήση της εφαρμογής.

Για την κατάθεση οποιουδήποτε πόσου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιβεβαίωση του pockee λογαριασμού με την καταχώρηση του προσωπικού αριθμού κινητού τηλεφώνου.

Είναι τα στοιχεία του λογαριασμού τραπέζης/ PayPal ασφαλή; Έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό μου;

Ο τραπεζικός σου λογαριασμός ζητείται για την κατάθεση της αξίας των εκπτώσεων. Κανένα «ευαίσθητο» προσωπικό δεδομένο δεν αποθηκεύεται στο κινητό σου τηλέφωνο. Τα στοιχεία του λογαριασμού σου είναι αποθηκευμένα σε κεντρικούς servers της εφαρμογής, κρυπτογραφημένα και με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, προσβάσιμα μόνο κατά τη διαδικασία της κατάθεσης των εκπτώσεων σου. Για αυτόν το λόγο πάντοτε στο κινητό σου θα βλέπεις μόνο τα 4 τελευταία ψηφία του λογαριασμού με την μορφή ****1234 και όχι το πλήρες νούμερο. Το μόνο που μπορεί να σου συμβεί παρέχοντας τον τραπεζικό σου λογαριασμό, είναι να λάβεις κατάθεση χρημάτων. Το ίδιο ισχύει και για το λογαριασμό PayPal, όπου το μόνο που χρειάζεται να συμπληρώσετε είναι το email σου.

Υπάρχει χρονικός περιορισμός για να επιλέξω Κατάθεση;

Όχι, δεν υπάρχει κανένα χρονικό περιθώριο. Μπορείς οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείς να επιλέξεις «Κατάθεση» και να λάβεις το ποσό στον λογαριασμό σου, είτε να πραγματοποιήσεις μια δωρέα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Πώς καταχωρώ τον αριθμό τραπέζης ; Υπάρχει άλλος τρόπος κατάθεσης των χρημάτων;

Καταχωρείς τον αριθμό τραπέζης ή IBAN, χωρίς κενά και χωρίς παύλες . Προς το παρόν, ο μόνος τρόπος για να λάβεις το ποσό είναι κατάθεση στον τραπεζικό ή PayPal λογαριασμό σου.

Μπορώ να βάλω τα ίδια στοιχεία κατάθεσης (Τραπεζικός Λογαριασμός ή PayPal email) με κάποιον άλλο χρήστη του pockee;

Έως και 2 χρήστες του pockee μπορούν να έχουν κοινά στοιχεία κατάθεσης.

Άλλες ερωτήσεις

Τι είναι το πεδίο «Προτιμήσεις» που υπάρχει στο Προφίλ μου; Είναι απαιραίτητο να τις συμπληρώσω;

Συμπληρώνοντας το πεδίο "Προτιμήσεις" που θα βρεις στο Προφίλ σου, μας βοηθάς να σου προσφέρουμε περιεχόμενο και προσφορές σε προϊόντα που πραγματικά σε ενδιαφέρουν. Η συμπλήρωση του συγκεκριμένου πεδίου είναι προαιρετική, ωστόσο σου προτείνουμε να το συμπληρώσεις για να μην χάσεις ούτε μία προσφορά.

Υπάρχει περιορισμός στον τρόπο που μπορώ να πληρώσω στο super market;

Κανένας απολύτως! Μπορείς να πληρώσεις στο ταμείο είτε με μετρητά, είτε με τη χρήση κάρτας (χρεωστικής, πιστωτικής, κτλ.) μιας και το μόνο που χρειάζεσαι για το pockee είναι η απόδειξη λιανικής.

Θα πρέπει να ενεργοποιήσω τις «Υπηρεσίες θέσης» στο κινητού μου;

Η ενεργοποίηση των υπηρεσιών θέσης δεν είναι απαραίτητες. Εάν τις ενεργοποιήσεις, το pockee θα σου εμφανίσει τα κοντινότερα καταστήματα, ώστε να επιλέξεις αυτό που έκανες τις αγορές σου. Διαφορετικά, μπορείς να κάνεις αναζήτηση του καταστήματος που έκανες τις αγορές σου. Επιπλέον, μπορείς να ενημερωθείς για νέες συμφέρουσες προσφορές, την ώρα που σε ενδιαφέρει.

Πήρα μέρος σε ένα διαγωνισμό που θα δω άμα κέρδισα;

Για να ενημερωθείς για όλες pockee ενέργειες όπως διαγωνισμοί, αποτελέσματα διαγωνισμών, ειδικές προσφορές κ.τ.λ., μπορείς να μπεις στο blog μας ή στη σελίδα μας στο Facebook.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας για να μάθω περισσότερα;

Μπορείς ανά πάσα στιγμή να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μας τηλεφωνικά καλώντας στο 2103007070, στέλνοντας email στο support@pockee.com, ή στέλνοντας μήνυμα στο live chat της εφαρμογής ή του site. Θα υπάρχει πάντα κάποιο μέλος της ομάδα μας για να σου λύσει οποιαδήποτε απορία σχετικά με το pockee καθημερινά 9.00-17.00.