Μας ρωτάνε συχνά

Είμαστε δίπλα σου για να σου λύσουμε κάθε απορία

Πως λειτουργεί

Τι είναι το pockee;

Το pockee είναι μια δωρεάν υπηρεσία η οποία διατίθεται είτε ως εφαρμογή για το κινητό (Android και iOS) είτε μέσω website και θα γίνει ο καλύτερος σου σύμμαχος για έξυπνες αγορές στο σούπερ μάρκετ. Μέσω του pockee:

• Ανακαλύπτεις προϊόντα για τα οποία το pockee θα σου επιστρέψει χρήματα μετά την αγορά τους (pockee Επιστροφή) απλά καταχωρώντας την απόδειξη σου στην εφαρμογή η το site

• Εντοπίζεις τις προσφορές που τρέχουν για την εκάστοτε χρονική περίοδο στα συνεργαζόμενα καταστήματα

• Δημιουργείς τη λίστα για τα ψώνια σου και ενημερώνεσαι απευθείας για το εκτιμώμενο κέρδος των αγορών σου.

• Συγκεντρώνεις χρήματα από τις αγορές σου στο pockee πορτοφόλι τα οποία μπορείς να τα λάβεις στον τραπεζικό ή PayPal λογαριασμό σου είτε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις να πραγματοποιήσεις μία δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Τι πρέπει να κάνω για να λάβω επιστροφή χρημάτων από τα προϊόντα που βλέπω στο pockee;

Αρχικά, χρειάζεται να συνδεθείς στο pockee, είτε κατεβάζοντας την εφαρμογή είτε κάνοντας εγγραφή στο site. Εκεί σε περιμένουν όλα τα προϊόντα για τα οποία μπορείς να λάβεις επιστροφή χρημάτων από το pockee. Για να λάβεις την επιστροφή που αναγράφεται σε κάθε προϊόν, αρκεί να τα συμπεριλάβεις στα ψώνια του supermarket, όπως συνήθως. Μετά την ολοκλήρωση των αγορών σου και την παραλαβή της απόδειξης από το ταμείο, ήρθε η ώρα του pockee! Είτε μέσα από το κινητό σου είτε μέσα από το website, καταχωρείς τα στοιχεία της απόδειξης σου ακολουθώντας της οδηγίες. Εμείς επεξεργαζόμαστε τη συναλλαγή σου σε συνεργασία με το σούπερ μάρκετ που έχεις κάνει τις αγορές και μέσα σε 7 ημέρες θα σε ενημερώσουμε για τα προϊόντα με pockee επιστροφή που εντοπίσαμε, το ποσό που κέρδισες και θα πιστώσουμε τα χρήματα σου στο pockee πορτοφόλι σου. Από το πορτοφόλι σου μπορείς πολύ εύκολα να τα λάβεις στο τραπεζικό η PayPal λογαριασμό σου, ή να κάνεις μια δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού. Για την κατάθεση οποιουδήποτε πόσου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιβεβαίωση του pockee λογαριασμού με την καταχώρηση του προσωπικού αριθμού κινητού τηλεφώνου.

Τι είναι η pockee επιστροφή;

Το πόσο που θα λάβεις από το pockee μετά την καταχώρηση της απόδειξης σου για την αγορά των προϊόντων που συμμετέχουν στο pockee.

Ποια καταστήματα συμμετέχουν στο pockee;

Το pockee αυτή την στιγμή συνεργάζεται με 18 αλυσίδες σούπερ μάρκετ και είναι διαθέσιμο σε πάνω από 1900 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Η ομάδας μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επέκταση του δικτύου των διαθέσιμων καταστημάτων Δες εδώ τα κοντινότερα σε εσένα καταστήματα

Υπάρχει περιορισμός στον τρόπο που μπορώ να πληρώσω στο super market;

Κανένας απολύτως! Μπορείς να πληρώσεις στο ταμείο είτε με μετρητά, είτε με τη χρήση κάρτας (χρεωστικής, πιστωτικής, κτλ.) μιας και το μόνο που χρειάζεσαι για το pockee είναι η απόδειξη λιανικής.

Ποια τα οφέλη της pockee Λίστας;

Στην pockee λίστα σου μπορείς να προσθέσεις όσα προϊόντα επιθυμείς ώστε να οργανώσεις καλύτερα τις αγορές σου. Μπορείς να δεις σε ένα μέρος το συνολικό ποσό που θα πληρώσεις στο κατάστημα καθώς και το όφελος σου από το pockee. Υπάρχει η δυνατότητα να σημειώνεις τα προϊόντα που έχεις αγοράσει και να στείλεις αναφορά έλλειψης για όσα προϊόντα δεν βρήκες κατά την επίσκεψη σου στο κατάστημα. Τέλος, έχεις την δυνατότητα να μοιραστείς την λίστα των αγορών σου με τους φίλους σου ή την οικογένεια σου.
Επιπλέον μπορείς να φτιάξεις εύκολα την λίστα σου μέσω του website και να την δείς άμεσα στο κινητό σου όταν κάνεις τα ψώνια σου

Προσφορές

Τι προϊόντα μπορώ να βρω στο pockee;

Η ομάδα του pockee καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σου παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα με pockee επιστροφή ώστε να μπορείς να κερδίσεις από το σύνολο των αγορών σου στο σούπερ μάρκετ. Μέσα στο pockee θα βρεις πάνω από 300 προϊόντα από τα πιο αναγνωρισμένα Ελληνικά και Διεθνή Brand, για τα οποία έχουμε εξασφαλίσει επιπλέον κέρδος για τους pockee χρήστες. Το pockee σου προσφέρει προϊόντα από 19 διαφορετικές κατηγορίες. Δες εδώ το σύνολο των εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Τι σημαίνουν οι ενδείξεις «Πληρώνεις» και «Επιστροφή» που εμφανίζονται κάτω από κάθε προϊόν;

Η πληροφορία «Πληρώνεις» αφορά την τιμή του προϊόντος στο κατάστημα που έχεις επιλέξει. Εάν δίπλα στην τιμή υπάρχει αστερίσκος (*) απεικονίζεται η μέση τιμή του προϊόντος. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή του προϊόντος στο ράφι του σούπερ μάρκετ, μπορεί να διαφέρει από την αναγραφόμενη Εφόσον τρέχει κάποια προσφορά στο κατάστημα, η τελική τιμή του προϊόντος μετά την έκπτωση, απεικονίζεται με κόκκινα γράμματα δίπλα στην αρχική τιμή. Σημειώνεται ότι, οι τιμές μπορεί να διαφέρουν από την τιμή που θα βρεις στο κατάστημα.
Η πληροφορία «Επιστροφή» αναφέρεται στην αξία που θα επιστραφεί στο pockee πορτοφόλι σου, εφόσον αγοράσεις το προϊόν και καταχωρήσεις την απόδειξή σου στην πλατφόρμα του pockee. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει κάποια pockee επιστροφή για το προϊόν, στο πεδίο «Επιστροφή» θα δείς δύο παύλες (--).

Τι είναι το διπλό κέρδος;

Με στόχο το μέγιστο όφελος του καταναλωτή, κατά καιρούς θα βρεις στο pockee προϊόντα σε διπλό κέρδος. Αυτό σημαίνει ότι αγοράζοντας τα προϊόντα που παίρνουν μέρος στην συγκεκριμένη ενέργεια και καταχωρώντας την απόδειξη σου στο pockee, λαμβάνεις το διπλάσιο ποσό επιστροφής για κάθε ένα τεμάχιο.

Υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των προϊόντων για τα οποία μπορώ να λάβω pockee επιστροφή;

Στην περιγραφή κάθε προϊόντος μπορείς να ενημερωθείς για τα διαθέσιμα τεμάχια για τα οποία θα λάβεις pockee επιστροφή. Κάθε Δευτέρα ο αριθμός των διαθέσιμων τεμαχίων ανανεώνεται.

Τι πρέπει να κάνω για να επωφεληθώ των αποκλειστικών προσφορών COSMOTE DEALSforYOU;

Είτε κατά την αρχική εγγραφή σας, είτε σε δεύτερο χρόνο ,μπορείτε να συμπληρώσεις στο pockee λογαριασμό σου τον COSMOTE DEALS for YOU κωδικό σου. Για να το αποκτήσεις τον κωδικό απλώς στείλε κενό SMS στο 19019 από το COSMOTE κινητό σου ή κάλεσε στο 13019 από το COSMOTE σταθερό σου ή απόκτησε τον online στο cosmote.gr (χρέωση 0,20€/κωδικό). Όταν λάβεις τον κωδικό, τον καταχωρείς στο Προφίλ σου, στο πεδίο «Cosmote Deals for YOU». Μόλις συμπληρώσεις τον κωδικό στο pockee αυτομάτως μπορείς να δεις όλες τις επιπλέον προσφορές που σου αναλογούν. Τον κωδικό τον καταχωρείς μόνο την πρώτη φορά και δεν απαιτείται η επανα-καταχώρηση του.

Τι είναι το pockee Special;

Η κατηγορία pockee Specials, είναι η κατηγορία που έχει δημιουργηθεί για να σε επιβραβεύσει! Στην κατηγορία pockee Specials θα βρεις αποκλειστικά – Special – δώρα τα οποία χωρίζονται σε 2 μεγάλες κατηγορίες:
1) Διαγωνισμοί, και
2) Κουπόνια πλήρους αξίας (ή «Δωρεάν Προϊόν» όπως συχνά αναφέρεται στο pockee).
Η διάρκεια των pockee Specials ποικίλει. Επομένως, κάθε ενέργεια έχει τη δική της ημερομηνία έναρξης και λήξης. Ωστόσο, στις περισσότερες των περιπτώσεων (χωρίς αυτός να είναι ο κανόνας) οι pockee Special ενέργειες ορίζονται σε διάστημα ενός μήνα.

Οι pockee Specials ενέργειες λειτουργών ως εξής: Προκειμένου να επωφεληθείς από το δώρο της ενέργειας (είτε αυτό είναι συμμετοχή σε διαγωνισμό είτε κουπόνι πλήρους αξίας) καλείσαι να επιτύχεις ένα στόχο. Ο στόχος αυτός είναι η εξαργύρωση συγκεκριμένου αριθμού pockee προσφορών σε ένα συγκεκριμένο διάστημα. Μόλις συμπληρώσεις τον απαιτούμενο αριθμό, ξεκλειδώνεις το αντίστοιχο δώρο (είτε κουπόνι πλήρους αξίας είτε συμμετοχή σε διαγωνισμό). Μπορείς να ανατρέξεις ανά πάσα στιγμή στην κατηγορία pockee Specials, ώστε να δεις πόσα τεμάχια υπολείπονται ώστε να φτάσεις το στόχο σου αλλά και πόσες φορές έχεις επιτύχει το στόχο του pockee Special (πρακτικά πόσες συμμετοχές έχεις λάβεις στην περίπτωση των διαγωνισμών και πόσα κουπόνια πλήρους αξίας έχεις ξεκλειδώσει στην περίπτωση των δωρεάν προϊόντων). Στην 2η περίπτωση, μόλις ξεκλειδώσεις το κουπόνι πλήρους αξίας, αυτό εμφανίζεται στην κατηγορία «Για εσένα» και μπορείς να το εξαργυρώσεις συμπεριλαμβάνοντας το στην επόμενη αγορά σου.

Προκειμένου να κατανοήσει κάποιος πως θα καταφέρει να κάνει δικό του κάποιο pockee Special μπορεί να συμβουλευτεί την περιγραφή που υπάρχει μέσα σε καθένα από αυτά.

Τι είναι οι προσφορές φυλλαδίου;

Στο pockee μπορείς να βρεις επιπλέον και όλες τις προσφορές που είναι διαθέσιμες στα φυλλάδια των συνεργαζόμενων αλυσίδων, για να επιλέξεις τα προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες σου. Για τις προσφορές φυλλαδίου δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω, απλώς κάνεις τις αγορές σου κανονικά και λαμβάνεις την αντίστοιχη έκπτωση απευθείας στο ταμείου. Προς το παρόν η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για τα σουπερμάρκετ My market και Μασούτης, για τους χρήστες που χρησιμοποιούν το pockee μέσω της Android εφαρμογής και του website.

Πως μπορώ να βεβαιωθώ ότι ένα προϊόν έχει προσφορά στο κατάστημα ή pockee επιστροφή;

Μπορείς να ελέγξεις εάν για κάποιο προϊόν υπάρχει κάποια προσφορά, αναζητώντας το προϊόν που σε ενδιαφέρει μέσα από την εφαρμογή. Γράψε στο πεδίο αναζήτησης που βρίσκεται στο πάνω μέρος της αρχικής οθόνης και της οθόνη των κατηγοριών, την περιγραφή του ή σκάναρε το barcode του, για να ενημερωθείς για τις διαθέσιμες προσφορές.

Ισχύουν οι προσφορές pockee για πολυσυσκευασίες προϊόντων;

Οι προσφορές που διατίθενται μέσω του pockee έχουν συγκεκριμένη περιγραφή. Δεν ισχύουν για την αγορά πολυσυσκευασίων, εκτός αν αναγράφεται το αντίθετο στην περιγραφή τους.

Μπορώ να λάβω pockee επιστροφή συνδυαστικά με χάρτινα κουπόνια;

Τα χάρτινα κουπόνια δε λειτουργούν συνδυαστικά με το pockee, που σημαίνει ότι σε περίπτωση χρήση τους, δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς τα προνόμια που σου προφέρει το pockee.

Μπορώ να επωφεληθώ και από την προσφορά του καταστήματος και από την επιστροφή του pockee;

Αυτό εξαρτάται από το εκάστοτε προϊόν. Εάν σε κάποιο προϊόν αναφέρεται και μειωμένη τιμή από το κατάστημα και pockee επιστροφή, μπορείτε να επωφεληθείς και από τις 2 προσφορές. Με στόχο το μέγιστο όφελος για τον καταναλωτή, το pockee σε ενημερώνει για τα προϊόντα που έχουν προσφορά καταστήματος μεγαλύτερη από την διαθέσιμη pockee επιστροφή, για να πάρεις αυτό που πραγματικά σε συμφέρει
Στην περίπτωση των προϊόντων για τα οποία δεν μπορείς να λάβεις διπλή προσφορά, το pockee θα σε ενημερώσει για τη διαθέσιμη προσφορά καταστήματος και στο πεδίο «Επιστροφή» θα υπάρχουν δύο παύλες (--).

Καταχώρηση αποδείξεων

Που καταχωρώ την απόδειξη μου;

Για να σε διευκολύνουμε, η καταχώρηση απόδειξης μπορεί να γίνει από την αρχική σελίδα του site ή της εφαρμογής. Αν είσαι από το κινητό σου και η απόδειξη σου έχει barcode τότε μπορείς να την καταχωρήσεις πολύ εύκολα σκανάροντας την μέσα από την επιλογή: "Σκάναρε barcode". Διαφορετικά, μπορείς να συμπληρώσεις την πολύ απλή φόρμα που έχουμε ετοιμάσει για εσένα τόσο από την εφαρμογή όσο και από το site.

Ποια στοιχεία της απόδειξης πρέπει να εισάγω;

Τα στοιχεία που χρειάζεται να καταχωρήσεις είναι τα εξής:
1. Κατάστημα
2. Αριθμός ταμείου
3. Αριθμός απόδειξης
4. Ημερομηνία αγοράς

Μέχρι πότε μπορώ να καταχωρήσω μια απόδειξη αγοράς μου;

Η καταχώρηση της απόδειξης στο pockee, θα πρέπει να γίνεται σε έως και 7 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς

Μπορώ να κάνω τη διαδικασία καταχώρησης της απόδειξης από το σπίτι μου;

Φυσικά. Τη διαδικασία καταχώρησης της απόδειξης των αγορών σου, μπορείς να την κάνεις από όπου θέλεις (αρκεί να έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ).

Γιατί μου ζητάτε να εισάγω στοιχεία από την απόδειξη αγοράς;

Η εισαγωγή των στοιχείων της απόδειξης αγοράς απαιτείται ώστε να εξακριβωθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί η αγορά των συγκεκριμένων προϊόντων και στην συνέχεια να σου αποδοθεί το ανάλογο χρηματικό ποσό.

Υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των αποδείξεων που μπορώ να καταχωρήσω κάθε μέρα;

Ναι. Μπορείς να καταχωρείς έως και 3 αποδείξεις με την ίδια ημερομηνία.

Το όριο των αποδείξεων που μπορούν να καταχωρηθούν μπορεί να προσαρμόζεται, βάσει των κοινών συνηθειών αλλά και της καλής πίστης στη χρήση της εφαρμογής.


Που μπορώ να βρω παραδείγματα ώστε να μπορέσω να καταχωρήσω την απόδειξη μου ;

Μόλις επιλέξεις το κατάστημα που έκανες τις αγορές σου θα βρεις σχετικά υποδείγματα πατώντας τον σύνδεσμο "Δες πραγματική απόδειξη" κάτω δεξιά.

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο internet για να ολοκληρώσω τη διαδικασία καταχώρησης;

Προκειμένου να ολοκληρώσεις τη διαδικασία καταχώρησης της απόδειξής, θα πρέπει να έχεις πρόσβαση στο internet είτε μέσω Wi-Fi είτε μέσω δεδομένων. Η κατανάλωση δεδομένων από τη χρήση του pockee είναι ελάχιστη.

Πρέπει να φυλάω την πρωτότυπη απόδειξη;

Για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας, το pockee μπορεί να σου ζητήσει την αποστολή της πρωτότυπης απόδειξης αγοράς είτε ηλεκτρονικά είτε ταχυδρομικά (με χρέωση του pockee) μέσα στους επόμενους 2 μήνες.

Ισχύει η pockee επιστροφή σε περίπτωση που οι αγορές γίνονται με τιμολόγιο;

Οι εκπτώσεις που προφέρει το pockee αφορούν καταναλωτές λιανικής και όχι επαγγελματίες. Για το λόγο αυτό, οι προσφορές pockee δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που οι αγορές γίνουν με τιμολόγιο.

Μπορώ να αξιοποιήσω μία απόδειξη σε δύο pockee λογαριασμούς;

Κάθε απόδειξη μπορεί να καταχωρηθεί αποκλειστικά από έναν και μόνο pockee χρήστη.

Πως μπορώ να ελέγχω την κατάσταση των αποδείξεων που έχω καταχωρήσει έως τώρα;

Μπορείς να ελέγχεις ανά πάσα στιγμή την κατάσταση των συναλλαγών σου είτε από το κινητό είτε από τον υπολογιστή σου. Απλά μπες στο pockee πορτοφόλι σου και επέλεξε «Ιστορικό Αποδείξεων». Εκεί θα βρεις 4 κατηγορίες συναλλαγών:
Επιβεβαιωμένες: Συναλλαγές που έχουν πληρωθεί ή είναι προς πληρωμή
Τις επεξεργαζόμαστε: Συναλλαγές που βρίσκονται στο στάδιο της επιβεβαίωσης. Εάν επιθυμείς μπορείς να αλλάξεις τα στοιχεία της συγκεκριμένης συναλλαγής. (Αν η απόδειξη βρίσκεται προς επεξεργασία από το κατάστημα δεν μπορεί να γίνει τροποποίηση των στοιχείων.)
Προλαβαίνεις να διορθώσεις: Συναλλαγές για τις οποίες δεν βρέθηκε κάποια προσφορά και μπορείς να διορθώσεις τα στοιχεία της απόδειξης για να τις ξανά ελέγξουμε Μερικές ημέρες αφότου έχεις ολοκληρώσει τις αλλαγές, θα σε ενημερώσουμε για τη νέα κατάσταση.
Ακυρωμένες: Συναλλαγές που δεν διορθώθηκαν για 10 ημέρες και ακυρώθηκαν.

Τι μπορώ να κάνω σε περίπτωση που λάβω μήνυμα ότι δεν βρέθηκε κάποια pockee προσφορά στην απόδειξη που καταχώρησα;

Αρχικά, μπορείς να πας στο pockee Πορτοφόλι > Ιστορικό Αποδείξεων και να επιλέξεις «Προλαβαίνεις να διορθώσεις». Εκεί συμβουλευόμενος την απόδειξη αγοράς σου μπορείς να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί. Εάν αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας άμεσα στο support@pockee.com ή στο live chat.

Κατάθεση

Γιατί δεν παίρνω την έκπτωση απευθείας στο ταμείο;

Οι εκπτώσεις που λαμβάνεις μέσω του pockee είναι προσωποποιημένες και αφορούν αποκλειστικά τους pockee χρήστες. Επομένως, η διαδικασία απόδοσης της επιστροφής μετρητών γίνεται εξολοκλήρου από την πλατφόρμα του pockee. Η αξία των χρημάτων συγκεντρώνεται στο pockee πορτοφόλι σου ώστε να τα λάβεις με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους:
• Κατάθεση στον τραπεζικό σου λογαριασμό
• Κατάθεση στον PayPal λογαριασμό σας
• Δωρεά στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Πώς & πότε γίνεται η κατάθεση στο λογαριασμό μου;

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται στο pockee πορτοφόλι την ημέρα επιβεβαίωσης των συναλλαγών σου. Στο pockee πορτοφόλι σου έχεις την δυνατότητα να συγκεντρώσεις οποιοδήποτε ποσό και να επιλέξεις Κατάθεση αργότερα. Το ποσό κατατίθεται μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που θα επιλέξεις Κατάθεση. Η επιστροφή των χρημάτων που δικαιούσαι γίνεται με πίστωση σε τραπεζικό ή PayPal λογαριασμό. Αυτή η απόφαση εξαρτάται από εσένα. Μπορείτε να επιλέξεις τον επιθυμητό τρόπο κατάθεσης πηγαίνοντας στο Προφίλ σου και επιλέγοντας «Επεξεργασία λογαριασμού». Εφόσον το επιθυμείς, μπορείς να συμπληρώσεις τα παραπάνω σε δεύτερο χρόνο, μετά την πρώτη χρήση της εφαρμογής.
Για την κατάθεση οποιουδήποτε πόσου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιβεβαίωση του pockee λογαριασμού με την καταχώρηση του προσωπικού αριθμού κινητού τηλεφώνου.

Είναι τα στοιχεία του λογαριασμού τραπέζης/ PayPal ασφαλή; Έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό μου;

Ο τραπεζικός σου λογαριασμός ζητείται για την κατάθεση της αξίας των εκπτώσεων. Κανένα «ευαίσθητο» προσωπικό δεδομένο δεν αποθηκεύεται στο κινητό σου τηλέφωνο. Τα στοιχεία του λογαριασμού σου είναι αποθηκευμένα σε κεντρικούς servers της εφαρμογής, κρυπτογραφημένα και με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, προσβάσιμα μόνο κατά τη διαδικασία της κατάθεσης των εκπτώσεων σου. Για αυτόν το λόγο πάντοτε στο κινητό σου θα βλέπεις μόνο τα 4 τελευταία ψηφία του λογαριασμού με την μορφή ****1234 και όχι το πλήρες νούμερο. Το μόνο που μπορεί να σου συμβεί παρέχοντας τον τραπεζικό σου λογαριασμό, είναι να λάβεις κατάθεση χρημάτων. Το ίδιο ισχύει και για το λογαριασμό PayPal, όπου το μόνο που χρειάζεται να συμπληρώσετε είναι το email σου.

Υπάρχει χρονικός περιορισμός για να επιλέξω Κατάθεση;

Όχι, δεν υπάρχει κανένα χρονικό περιθώριο. Μπορείς οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείς να επιλέξεις «Κατάθεση» και να λάβεις το ποσό στον λογαριασμό σου, είτε να πραγματοποιήσεις μια δωρέα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Πώς καταχωρώ τον αριθμό τραπέζης ; Υπάρχει άλλος τρόπος κατάθεσης των χρημάτων;

Καταχωρείς τον αριθμό τραπέζης ή IBAN, χωρίς κενά και χωρίς παύλες . Προς το παρόν, ο μόνος τρόπος για να λάβεις το ποσό είναι κατάθεση στον τραπεζικό ή PayPal λογαριασμό σου.

Μπορώ να βάλω τα ίδια στοιχεία κατάθεσης (Τραπεζικός Λογαριασμός ή PayPal email) με κάποιον άλλο χρήστη του pockee;

Έως και 2 χρήστες του pockee μπορούν να έχουν κοινά στοιχεία κατάθεσης.

Άλλες ερωτήσεις

Θα πρέπει να ενεργοποιήσω τις «Υπηρεσίες θέσης» στο κινητού μου;

Η ενεργοποίηση των υπηρεσιών θέσης δεν είναι απαραίτητες. Εάν τις ενεργοποιήσεις, το pockee θα σου εμφανίσει τα κοντινότερα καταστήματα, ώστε να επιλέξεις αυτό που έκανες τις αγορές σου. Διαφορετικά, μπορείς να κάνεις αναζήτηση του καταστήματος που έκανες τις αγορές σου. Επιπλέον, μπορείς να ενημερωθείς για νέες συμφέρουσες προσφορές, την ώρα που σε ενδιαφέρει.

Πήρα μέρος σε ένα διαγωνισμό που θα δω άμα κέρδισα;

Για να ενημερωθείς για όλες pockee ενέργειες όπως διαγωνισμοί, αποτελέσματα διαγωνισμών, ειδικές προσφορές κ.τ.λ., μπορείς να μπεις στο blog μας ή στη σελίδα μας στο Facebook.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας για να μάθω περισσότερα;

Μπορείς ανά πάσα στιγμή να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μας τηλεφωνικά καλώντας στο 2103007070, στέλνοντας email στο support@pockee.com, ή στέλνοντας μήνυμα στο live chat της εφαρμογής ή του site. Θα υπάρχει πάντα κάποιο μέλος της όμαδα μας για να σου λύσει οποιαδήποτε απορία σχετικά με το pockee καθημερινά 9.00-21.00 και Σάββατο 10.00-18.00.