Πως λειτουργεί

Τι είναι το pockee;

Το Pockee είναι μια δωρεάν mobile εφαρμογή για Android και iOS, για όλους όσους κάνουν ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Χρησιμοποιώντας το Pockee για τα καθημερινά και εβδομαδιαία σου ψώνια, έχεις δωρεάν πρόσβαση σε μοναδικά προνόμια όπως έξυπνο ιστορικό αγορών και εξόδων, ιστορικό αποδείξεων, αποκλειστικά κουπόνια που σου επιστρέφουν μετρητά στο λογαριασμό σου, όλες τις προσφορές των σούπερ μάρκετ και την πιο εύχρηστη mobile λίστας αγορών.

Τι μου προσφέρει το Pockee;

Οι κύριες λειτουργίες του Pockee με μια ματιά είναι οι εξής:
• Παρακολούθηση των εξόδων στο σούπερ μάρκετ, μόνο με τη φωτογραφία της απόδειξης
• Πρόσβαση σε όλες τις προσφορές των σούπερ μάρκετ (φυλλαδίου, τηλεοπτικών ή άλλων προσφορών)
• Εύκολος και γρήγορος τρόπος δημιουργίας λίστας αγορών, που ελέγχεις από το κινητό σου
• Επιστροφή μετρητών από αποκλειστικά pockee κουπόνια, απευθείας στον τραπεζικό ή PayPal λογαριασμό σου, μόνο με τη φωτογραφία της απόδειξης.
• Λήψη ειδοποιήσεων όταν ένα προϊόν που σε ενδιαφέρει είναι σε προσφορά
• Οργάνωση της λίστας αγορών λαμβάνοντας υπόψη τις προσφορές που «τρέχουν» στο αγαπημένο σου σούπερ μάρκετ
• Εβδομαδιαίες και μηνιαίες κληρώσεις που χαρίζουν μετρητά απευθείας στον λογαριασμό σου!

Η παρακολούθηση προσφορών, η εξαργύρωση κουπονιών καθώς και η δημιουργία λίστας αγορών είναι διαθέσιμες και για χρήση του Pockee μέσω της ιστοσελίδας pockee.com.

Πως λειτουργεί το Pockee;

Θες να παρακολουθείς τα έξοδά σου ή να κερδίζεις με αποκλειστικά κουπόνια; Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι αφού ολοκληρώσεις τις αγορές σου, να κρατήσεις την απόδειξή σου και να την καταχωρήσεις στο Pockee. Η καταχώρηση γίνεται παιχνίδι, αφού ολοκληρώνεται με μια φωτογραφία.

Αφού ανεβάσεις την απόδειξή σου, ακολουθεί ο έλεγχος των κουπονιών, ενώ ενημερώνεται αυτόματα το ιστορικό εξόδων και αγορών σου για να έχεις πάντα τον έλεγχο.

Τι πρέπει να κάνω για να λάβω επιστροφή χρημάτων από τα προϊόντα με cashback κουπόνι που βλέπω στο Pockee;

Αρχικά, χρειάζεται να συνδεθείς στο pockee, είτε κατεβάζοντας την εφαρμογή είτε κάνοντας εγγραφή στο site. Εκεί σε περιμένουν όλα τα προϊόντα για τα οποία μπορείς να λάβεις επιστροφή χρημάτων από το pockee (Cashback κουπόνια). Για να λάβεις την επιστροφή που αναγράφεται σε κάθε προϊόν, αρκεί να τα συμπεριλάβεις στα ψώνια του σούπερ μάρκετ, όπως συνήθως. Μετά την ολοκλήρωση των αγορών σου και την παραλαβή της απόδειξης από το ταμείο, ήρθε η ώρα του pockee! Από το κινητό, αρκεί να συνδεθείς στην εφαρμογή Pockee, να επιλέξεις "(+) Καταχώρησε" απόδειξη και να τραβήξεις μία φωτογραφία ολόκληρη την απόδειξή σου. Αν έχεις συνδεθεί από το site, το μόνο που χρειάζεσαι είναι να υπάρχει αποθηκευμένο το αρχείο με τη φωτογραφία της απόδειξης για να το ανεβάσεις στο site. Εμείς επεξεργαζόμαστε τη συναλλαγή σου σε συνεργασία με το σούπερ μάρκετ που έχεις κάνει τις αγορές και μέσα σε 7 ημέρες θα σε ενημερώσουμε για τα προϊόντα με pockee κουπόνια που εντοπίσαμε, το ποσό cashback που κέρδισες και θα πιστώσουμε τα χρήματα σου στο pockee πορτοφόλι σου.
Από το πορτοφόλι σου μπορείς πολύ εύκολα να τα λάβεις στο τραπεζικό ή PayPal λογαριασμό σου. Για την κατάθεση οποιουδήποτε πόσου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιβεβαίωση του pockee λογαριασμού με την καταχώρηση του προσωπικού αριθμού κινητού τηλεφώνου. Η κατάθεσή μπορεί να γίνει για πόσα από 5€ και πάνω.

Με ποια καταστήματα σούπερ μάρκετ συνεργάζεται το Pockee;

Το pockee αυτή την στιγμή συνεργάζεται με 19 αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα και με το online σούπερ μάρκετ www.e-fresh.gr. Συγκεκριμένα: ΑΒ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, Μασούτης, My Market, Γαλαξίας, Θανόπουλος, Χαλκιαδάκης, Market In, Κρητικός, ΟΚ Markets, Bazaar, ΣΥΝΚΑ, Κρόνος, Ανδρικόπουλος, Δήμητρα-Μαρκάτο, Καραγιάννης και e-fresh.gr.

Τι προσφορές θα βρω στο pockee;

Στο pockee μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές που είναι διαθέσιμες στα φυλλάδια των παρακάτω αλυσίδων σούπερ μάρκετ: ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης, My Market, Γαλαξίας, Χαλκιαδάκης, Market In, Bazaar, ΣΥΝΚΑ και Κρητικό. Επιπλέον θα βρείτε όλες τις προσφορές που υπάρχουν εντός των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης. Για όλες τις υπόλοιπες συνεργαζόμενες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, το Pockee σε ενημερώνει για τις πιο συμφέρουσες τηλεοπτικές και ολιγοήμερες προσφορές σούπερ μάρκετ, ώστε να επιλέξεις τα προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες σου και να οργανώσεις τις αγορές σου.

Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να εντάξουμε τις προσφορές (φυλλαδίου, τηλεοπτικές, ολιγοήμερες και καταστήματος) όλων των αλυσίδων σούπερ μάρκετ, ώστε να έχεις πάντα την ευκαιρία να κάνεις έξυπνες επιλογές.

Τι είναι η Λίστα Παρακολούθησης και πως λειτουργεί;

Η Λίστα Παρακολούθησης θα γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια, αφού θα σε ενημερώνει μόλις ένα από τα προϊόντα που αγοράζεις μπει σε προσφορά. Δημιούργησε τη δική σου Λίστα παρακολούθησης στο Pockee, απλά προσθέτοντας σε αυτή τα προϊόντα για τα οποία θες να ενημερώνεσαι.

Η αγαπημένη σου μάρκα απορρυπαντικού, το αγαπημένο σου άρωμα μαλακτικού, η αγαπημένη σου γεύση δημητριακών, ότι και να σκέφτεσαι, η Λίστα Παρακολούθησης σου θα σε ενημερώσει με push notification και email μόλις κάποιο σούπερ μάρκετ τα βάλει σε προσφορά.

Τι είναι η Λίστα Αγορών και πώς λειτουργεί;

Εάν βαρέθηκες να γράφεις τη λίστα του σούπερ μάρκετ σε χαρτάκια, στο Pockee μπορείς να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα τη λίστα για τα ψώνια σου και να την έχεις στο κινητό σου. Δες ποια προϊόντα είναι σε προσφορά και πόσα χρήματα θα εξοικονομήσεις κάνοντας «έξυπνες» επιλογές. Όσο κάνεις τα ψώνια σου, σημείωσε τα προϊόντα που έβαλες στο καλάθι σου!
Επιπλέον μπορείς να φτιάξεις εύκολα την λίστα σου μέσω του website και να την δεις άμεσα στο κινητό σου όταν κάνεις τα ψώνια σου!

Τι πληροφορίες θα βρω στο Pockee που θα με βοηθήσουν να παρακολουθήσω τα μηνιαία μου έξοδα στο σούπερ μάρκετ;

Καταχωρώντας τις αποδείξεις αγορών σου στη mobile εφαρμογή του Pockee, δημιουργείται αυτόματα το ιστορικό εξόδων σου και το αρχείο αποδείξεών σου. Τα στοιχεία εμφανίζονται στην καρτέλα «Έξοδα». Εκεί θα βρεις: 1) Τα έξοδά σου ανά μήνα, 2) τα έξοδά σου ανά απόδειξη αγοράς, 3) τα έξοδά σου για το σύνολο του μήνα, ανά κατηγορία προϊόντος και 4) τα έξοδά σου για το σύνολο του μήνα ανά σούπερ μάρκετ.

Πώς μπορώ να δω μόνο τα προϊόντα που μου δίνουν pockee cashback;

Για να δεις μόνο τα προϊόντα που σου δίνουν Pockee Cashback, αρκεί να επιλέξεις το πεδίο "Προϊόντα" και έπειτα "Κουπόνια", μέσω στης εφαρμογής του Pockee. Εάν χρησιμοποιείς το pockee.com, αρκεί να επιλέξεις το πεδίο «Κουπόνια», στα δεξιά.

Τι σημαίνει η ένδειξη κουπόνι Cashback "Χωρίς Προσφορά" κάτω από τα προϊόντα;

Κάτω από μερικά προϊόντα θα βρεις την ένδειξη "Cashback χωρίς προσφορά" ή αλλιώς Pockee κουπόνι! Η αξία που αναγράφεται στο συγκεκριμένο πεδίο είναι η αξία του κουπονιού με την οποία σε επιβραβεύει το Pockee, εφόσον δεν υπάρχει κάποια άλλη προσφορά στο κατάστημα από το οποίο θα αγοράσεις το προϊόν. Προκειμένου να λάβεις την αξία του κουπονιού ως cashback στον λογαριασμό σου, αρκεί να συμπεριλάβεις το συγκεκριμένο προϊόν στις αγορές σου και να φωτογραφίσεις την απόδειξή σου επιλέγοντας " (+) Καταχώρησε" από το κάτω μέρος της οθόνης στην εφαρμογή.

Τι σημαίνει η ένδειξη κουπόνι Cashback "Με Προσφορά" κάτω από τα προϊόντα;

Η ένδειξη Cashback «Με προσφορά» που αναφέρεται κάτι από συγκεκριμένα προϊόντα, παρουσιάζει την αξία που θα λάβεις από την εξαργύρωση του κουπονιού, σε περίπτωση που υπάρχει παράλληλα κάποια προσφορά στο σούπερ μάρκετ αγοράς. Εφόσον κάτω από κάποιο προϊόν αναφέρεται η ένδειξη "-,--€", δεν υπάρχει κάποια επιβράβευση από το Pockee με την αγορά του.

Τι είναι τα x2 κουπόνια;

Τα x2 κουπόνια είναι προϊόντα τα οποία όταν αγοραστούν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που είναι ενεργή η προσφορά, ο χρήστης της εφαρμογής επωφελείται με την Διπλή αξία του κουπονιού.

Τι είναι τα ΗΟΤ κουπόνια;

Τα ΗOT κουπόνια είναι προϊόντα τα οποία όταν αγοραστούν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που είναι ενεργή η προσφορά, ο χρήστης της εφαρμογής επωφελείται με μεγαλύτερης αξία Pockee κουπόνι.

Τι είναι τα συνδυαστικά κουπόνια;

Τα συνδυαστικά κουπόνια είναι προϊόντα για τα οποία υπάρχει και διαθέσιμη προσφορά στο κατάστημα σούπερ μάρκετ που έχεις επιλέξει αλλά και δίνεται επιβράβευση με Pockee κουπόνι! Άρα με τα συνδυαστικά κουπόνια, κερδίζεις διπλά, και στο ταμείο και στο Pockee.

Πόσα κουπόνια μπορώ να εξαργυρώσω για κάθε προϊόν;

Τα διαθέσιμα κουπόνια που έχεις για κάθε οικογένεια προϊόντων είναι 6. Για παράδειγμα, για πατατάκια Pringles έχεις 6 διαθέσιμα τεμάχια συνολικά για όλες τις γεύσεις. Μπορείς να τα εξαργυρώσεις από Δευτέρα έως και Κυριακή. Κάθε Δευτέρα ο αριθμός των διαθέσιμων ανανεώνεται.

Κάθε πότε ανανεώνονται τα Pockee κουπόνια;

Τα προϊόντα με Pockee κουπόνια ανανεώνονται κυρίως ανά μήνα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ο κανόνας. Νέες προσθήκες μπορεί να γίνουν και μέσα στο μήνα. Πατώντας σε ένα προϊόν με μπορείτε να δείτε την ημερομηνία λήξης της, ώστε να οργανώσετε καλύτερα τα ψώνια σας.

Προσφορές

Πώς μπορώ να βρω προσφορές που με ενδιαφέρουν;

Εάν θες να ενημερώνεσαι μόνο για προσφορές σε προϊόντα που σε ενδιαφέρουν, μπορείς να το κάνεις εύκολα και ξεκούραστα, μέσω της λίστας παρακολούθησης σου. Προσθέτοντας προϊόντα στη Λίστα Παρακολούθησης, ουσιαστικά δηλώνεις τα προϊόντα για τα οποία θες να ενημέρωσε όταν βρεθούν σε προσφορά σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα. Η ενημέρωση γίνεται μέσω push notification στο κινητό σου (Εάν χρησιμοποιείς την εφαρμογή του Pockee) και μέσω ενημερωτικού email.

Εναλλακτικά, μπορείς είτε να ψάξεις προσφορές στις κατηγορίες προϊόντων που σε ενδιαφέρουν, να χρησιμοποιήσεις έξυπνα φίλτρα για να βρεις τις πιο συμφέρουσες προσφορές ή απλά να αναζητήσεις το προϊόν που ψάχνεις σε προσφορά. Στο pockee υπάρχουν 6 κατηγορίες προϊόντων: Τρόφιμα, Χυμοί & Σνακς, Προσωπική Φροντίδα, Οικιακή Φροντίδα, Παιδικά & Βρεφικά, Κατοικίδια με τις αντίστοιχες υποκατηγορίες τους.

Πως μπορώ να έχω πρόσβαση στις προσφορές και τα προνόμια του Pockee;

Οποιοσδήποτε μπορεί να έχει πρόσβαση στις προσφορές και τα αποκλειστικά κουπόνια, κάνοντας δωρεάν εγγραφή στο website (pockee.com) ή την εφαρμογή του pockee (διαθέσιμη για Android και iOS).

Προκειμένου να επωφεληθείς από επιπλέον λειτουργίες, όπως η Παρακολούθηση Εξόδων αλλά και διαγωνισμούς θα πρέπει να κάνεις χρήση της mobile εφαρμογής Pockee.

Υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων που μπορώ να βρω προσφορές;

Στο pockee υπάρχουν 6 κατηγορίες προϊόντων: Τρόφιμα, Χυμοί & Σνακς, Προσωπική Φροντίδα, Οικιακή Φροντίδα, Παιδικά & Βρεφικά, Κατοικίδια με τις αντίστοιχες υποκατηγορίες τους.

Πώς μπορώ να δω τις προσφορές των καταστημάτων;

Αφού μπεις στην εφαρμογή του pockee, μπορείς να βρεις στην κατηγορία "Προϊόντα", την επιλογή "Προσφορές". Μπορείς να διαλέξεις αλυσίδα σούπερ μάρκετ που σε ενδιαφέρει και να δεις όλες τις προσφορές ανά αλυσίδα καταστήματος που επιθυμείς. Μπορείς είτε να ψάξεις προσφορές στις κατηγορίες προϊόντων που σε ενδιαφέρουν, να χρησιμοποιήσεις έξυπνα φίλτρα για να βρεις τις πιο συμφέρουσες προσφορές ή απλά να αναζητήσεις το προϊόν που ψάχνεις σε προσφορά.

Για ποίες αλυσίδες μπορώ να δω τις προσφορές των φυλλαδίων;

Προς το παρόν, στο pockee είναι διαθέσιμες οι προσφορές φυλλαδίου για τα σούπερ μάρκετ: ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης, My Market, Γαλαξίας, Χαλκιαδάκης, Market In, Bazaar, ΣΥΝΚΑ και Κρητικό.

Κάθε πότε ανανεώνονται οι προσφορές των συνεργαζόμενων σούπερ μάρκετ;

Καθημερινά και καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας! Εξάλλου θέλουμε να έχεις πρώτος την πληροφορία των προσφορών που "τρέχουν" στο αγαπημένο σου κατάστημα σούπερ μάρκετ. :)

Μπορώ να φτιάξω λίστα αγορών μόνο με τις προσφορές που θέλω;

Φυσικά! Αφού επιλέξεις την αλυσίδα σούπερ μάρκετ που σε ενδιαφέρει μπορείς να δεις τις προσφορές που είναι ενεργές και να δημιουργήσεις τη λίστα αγορών σου. Με αυτό τον τρόπο θα κερδίσεις και χρόνο και χρήματα από την επίσκεψή σου στο σούπερ μάρκετ.

Καταχώρηση αποδείξεων

Που καταχωρώ την απόδειξη μου;

Για να καταχωρήσεις την απόδειξή σας αρκεί να επιλέξεις το πεδίο "(+)Απόδειξη" και να φωτογραφίσεις ολόκληρη την απόδειξή αγοράς σου (για μεγάλες αποδείξεις μπορείς να τραβήξεις 2 ή περισσότερες φωτογραφίες επιλέγοντας "Προσθήκη τμήματος"). Αφού ολοκληρωθεί η σάρωση της απόδειξης, ελέγχεις την ορθότητα των στοιχείων που έχει αναγνωρίσει η εφαρμογή και πατάς επιβεβαίωση. Εάν χρησιμοποιείς το Pockee μέσω του pockee.com, αρκεί να ανεβάσεις την απόδειξή σου ως αρχείο φωτογραφίας.

Γιατί χρειάζεται να φωτογραφίσω την απόδειξη αγοράς μου;

Η φωτογραφία της απόδειξής σου είναι απαραίτητη για την ορθή χρήση της υπηρεσίας του Pockee. Συγκεκριμένα, μέρος των στοιχείων της απόδειξής σου αναγνωρίζονται αυτόματα και χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν το δικό σου προσωπικό ιστορικό αγορών και εξόδων. Ακόμα, τα αναγνωριστικά στοιχεία της απόδειξής σου χρησιμοποιούνται για να γίνει ο έλεγχος της αγοράς ή όχι κάπου προϊόντος με Pockee κουπόνι, ώστε να σου αποδοθεί η αξία του κουπονιών που αντιστοιχεί στο σύνολο των αγορών σου!

Μπορώ να καταχωρήσω την απόδειξη μου στο Pockee και στο Vodafone Cashback/Μασούτης app/ Eurobank €πιστροφή;

Λυπούμαστε, αλλά όχι. Έχεις τη δυνατότητα να καταχωρήσεις την απόδειξη σου σε μία από τις τέσσερις πλατφόρμες, δηλαδή είτε στο Pockee είτε στο Vodafone Cashback είτε στο Eurobank €πιστροφή είτε στο Μασούτης app.

Πόσες φορές μπορώ να καταχωρήσω την απόδειξή μου;

Κάθε απόδειξη αντιστοιχεί σε μια αγορά. Επομένως, κάθε απόδειξη μπορεί να καταχωρηθεί μόνο μια φορά στο Pockee ή σε κάποιον από τους συνεργάτες μας Vodafone Cashback, Eurobank €πιστροφή, Μασούτης app.

Υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των αποδείξεων που μπορώ να καταχωρήσω κάθε μέρα;

Ναι. Μπορείς να καταχωρείς έως και 3 αποδείξεις με την ίδια ημερομηνία. Το όριο των αποδείξεων που μπορούν να καταχωρηθούν μπορεί να προσαρμόζεται, βάσει των κοινών συνηθειών αλλά και της καλής πίστης στη χρήση της εφαρμογής.

Υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των αποδείξεων που μπορώ να καταχωρήσω κάθε εβδομάδα;

Ναι. Μπορείς να καταχωρήσεις έως 20 αποδείξεις στη διάρκεια της εβδομάδας (Δευτέρα έως Κυριακή).

Μέχρι πότε μπορώ να καταχωρήσω μια απόδειξη αγοράς μου;

Η καταχώρηση της απόδειξης στο Pockee πρέπει να γίνει σε έως 10 ημέρες από την αναγραφόμενη ημερομηνία αγοράς. Αφού περάσουν 10 ημέρες, δεν είναι δυνατή η καταχώρηση της απόδειξης.

Μπορώ να κάνω τη διαδικασία καταχώρησης της απόδειξης από το σπίτι μου;

Φυσικά. Τη διαδικασία καταχώρησης της απόδειξης των αγορών σου, μπορείς να την κάνεις από όπου θέλεις (αρκεί να έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ).

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο internet για να ολοκληρώσω τη διαδικασία καταχώρησης;

Προκειμένου να ολοκληρώσεις τη διαδικασία καταχώρησης της απόδειξής, θα πρέπει να έχεις πρόσβαση στο internet είτε μέσω Wi-Fi είτε μέσω δεδομένων. Η κατανάλωση δεδομένων από τη χρήση του pockee είναι ελάχιστη.

Πως μπορώ να ελέγχω την κατάσταση των αποδείξεων που έχω καταχωρήσει έως τώρα;

Μπορείς να ελέγχεις ανά πάσα στιγμή την κατάσταση των συναλλαγών σου είτε από το κινητό είτε από τον υπολογιστή σου. Απλά μπες στο πεδίο " Έξοδα " και θα βρεις όλες τις αποδείξεις που έχεις καταχωρήσει καθώς επίσης και σε ποιο στάδιο επεξεργασίας βρίσκονται. Εκεί θα βρεις 4 κατηγορίες συναλλαγών:
Επιβεβαιωμένες: Συναλλαγές που έχουν πληρωθεί ή είναι προς πληρωμή
Τις επεξεργαζόμαστε: Συναλλαγές που βρίσκονται στο στάδιο της επιβεβαίωσης. Εάν επιθυμείς μπορείς να αλλάξεις τα στοιχεία της συγκεκριμένης συναλλαγής. (Αν η απόδειξη βρίσκεται προς επεξεργασία από το κατάστημα δεν μπορεί να γίνει τροποποίηση των στοιχείων.)
Προλαβαίνεις να διορθώσεις: Συναλλαγές για τις οποίες δεν βρέθηκε κάποια προσφορά και μπορείς να διορθώσεις τα στοιχεία της απόδειξης για να τις ξανά ελέγξουμε Μερικές ημέρες αφότου έχεις ολοκληρώσει τις αλλαγές, θα σε ενημερώσουμε για τη νέα κατάσταση.
Ακυρωμένες: Συναλλαγές που δεν διορθώθηκαν για 10 ημέρες και ακυρώθηκαν.

Τι μπορώ να κάνω σε περίπτωση που λάβω μήνυμα ότι δεν βρέθηκε κάποια pockee προσφορά στην απόδειξη που καταχώρησα;

Αρχικά θα θέλαμε να σιγουρευτείς ότι είχες συμπεριλάβει στις αγορές σου κάποιο προϊόν με ενεργό pockee κουπόνι την ημέρα της αγοράς σου. Εφόσον, είχες συμπεριλάβει κάποιο προϊόν και δεν σου έχει αποδοθεί, θα πρέπει να ελέγξεις ότι τα στοιχεία της απόδειξης σου είναι ίδια με αυτά που έχει αναγνωρίσει και αναφέρονται στο Pockee. Εάν είναι σωστά, τότε μπορείς να επιλέγεις "Επανέλεγχο κουπονιών" από την επεξεργασία απόδειξης, ώστε να σταλεί η απόδειξή σου ξανά προς έλεγχο. Εάν αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας άμεσα στο support@pockee.com ή στο live chat.

Κατάθεση

Πώς & πότε γίνεται η κατάθεση στο λογαριασμό μου;

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται στο pockee πορτοφόλι την ημέρα επιβεβαίωσης των συναλλαγών σου. Στο pockee πορτοφόλι σου συγκεντρώνεται το ποσό που αντιστοιχεί στα pockee κουπόνια που εξαργύρωσες και τα οποία δεν έχουν κατατεθεί ακόμα στον τραπεζικό ή PayPal λογαριασμό που έχει δηλώσει στο Προφίλ σου. Προκειμένου να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα κατάθεσης του υπολοίπου (επιλογή "Κατάθεση υπολοίπου), θα πρέπει να έχεις συγκεντρώσει στο Υπόλοιπό σου, ποσό ίσο ή μεγαλύτερο των 5€.

Η επιστροφή των χρημάτων που δικαιούσαι γίνεται με πίστωση σε τραπεζικό ή PayPal λογαριασμό. Αυτή η απόφαση εξαρτάται από εσένα. Μπορείτε να επιλέξεις τον επιθυμητό τρόπο κατάθεσης πηγαίνοντας στο Προφίλ σου και επιλέγοντας «Στοιχεία λογαριασμού». Εφόσον το επιθυμείς, μπορείς να συμπληρώσεις τα παραπάνω σε δεύτερο χρόνο, μετά την πρώτη χρήση της εφαρμογής.

Για την κατάθεση οποιουδήποτε πόσου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιβεβαίωση του pockee λογαριασμού με την καταχώρηση του προσωπικού αριθμού κινητού τηλεφώνου.

Είναι τα στοιχεία του λογαριασμού τραπέζης/ PayPal ασφαλή; Έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό μου;

Ο τραπεζικός σου λογαριασμός ζητείται για την κατάθεση της αξίας των εκπτώσεων. Κανένα «ευαίσθητο» προσωπικό δεδομένο δεν αποθηκεύεται στο κινητό σου τηλέφωνο. Τα στοιχεία του λογαριασμού σου είναι αποθηκευμένα σε κεντρικούς servers της εφαρμογής, κρυπτογραφημένα και με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, προσβάσιμα μόνο κατά τη διαδικασία της κατάθεσης των εκπτώσεων σου. Για αυτόν το λόγο πάντοτε στο κινητό σου θα βλέπεις μόνο τα 4 τελευταία ψηφία του λογαριασμού με την μορφή ****1234 και όχι το πλήρες νούμερο. Το μόνο που μπορεί να σου συμβεί παρέχοντας τον τραπεζικό σου λογαριασμό, είναι να λάβεις κατάθεση χρημάτων. Το ίδιο ισχύει και για το λογαριασμό PayPal, όπου το μόνο που χρειάζεται να συμπληρώσετε είναι το email σου.

Υπάρχει χρονικός περιορισμός για να επιλέξω Κατάθεση;

Όχι, δεν υπάρχει κανένα χρονικό περιθώριο. Μπορείς οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείς να επιλέξεις «Κατάθεση» και να λάβεις το ποσό στον λογαριασμό σου, είτε να πραγματοποιήσεις μια δωρέα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Πώς καταχωρώ τον αριθμό τραπέζης ; Υπάρχει άλλος τρόπος κατάθεσης των χρημάτων;

Καταχωρείς τον αριθμό τραπέζης ή IBAN, χωρίς κενά και χωρίς παύλες . Προς το παρόν, ο μόνος τρόπος για να λάβεις το ποσό είναι κατάθεση στον τραπεζικό ή PayPal λογαριασμό σου.

Μπορώ να βάλω τα ίδια στοιχεία κατάθεσης (Τραπεζικός Λογαριασμός ή PayPal email) με κάποιον άλλο χρήστη του pockee;

Έως και 2 χρήστες του pockee μπορούν να έχουν κοινά στοιχεία κατάθεσης.

Άλλες ερωτήσεις

Τι είναι οι επιβραβεύσεις;

Στο πρόγραμμα επιβραβεύσεων, της mobile εφαρμογής του Pockee, μπορείς να βρεις όλους τους διαγωνισμούς, τις κληρώσεις καθώς και τις έρευνες που έχει το Pockee και σου χαρίζει δώρα και χρήματα.

Πως μπορώ να πάρω μέρος στον εβδομαδιαίο διαγωνισμό για να κερδίσω 10€;

Φωτογραφίζοντας την απόδειξη αγοράς σου, καταχωρούνται αυτόματα τα στοιχεία της απόδειξής σου ενώ παράλληλα κερδίζεις μία συμμετοχή στην εβδομαδιαία κλήρωση όπου 30 τυχεροί Pockee χρήστες κερδίζουν από 10€ στο Pockee Πορτοφόλι τους. Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών εβδομαδιαίως από Δευτέρα έως Κυριακή είναι 20.

Υπάρχει περιορισμός στον τρόπο που μπορώ να πληρώσω στο super market;

Κανένας απολύτως! Μπορείς να πληρώσεις στο ταμείο είτε με μετρητά, είτε με τη χρήση κάρτας (χρεωστικής, πιστωτικής, κτλ.) μιας και το μόνο που χρειάζεσαι για το pockee είναι η απόδειξη λιανικής.

Ισχύει το pockee cashback σε περίπτωση που οι αγορές γίνονται με τιμολόγιο;

Τα κουπόνια που προφέρει το pockee αφορούν καταναλωτές λιανικής και όχι επαγγελματίες. Για το λόγο αυτό, τα κουπόνια pockee δεν μπορούν να εξαργυρωθούν και πιστωθούν σε περίπτωση που οι αγορές γίνουν με τιμολόγιο.

Μπορώ να λάβω pockee cashback συνδυαστικά με χάρτινα κουπόνια;

Τα χάρτινα κουπόνια δε λειτουργούν συνδυαστικά με το pockee, που σημαίνει ότι σε περίπτωση χρήση τους, δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς τα προνόμια που σου προφέρει το pockee.

Πήρα μέρος σε ένα διαγωνισμό που θα δω άμα κέρδισα;

Για να ενημερωθείς για όλες pockee ενέργειες όπως διαγωνισμοί και αποτελέσματα διαγωνισμών, μπορείς να μπεις στο blog μας ή στη σελίδα μας στο Facebook. Τα αποτελέσματα για τον εβδομαδιαίο διαγωνισμό καταχώρησης απόδειξης και τον μηνιαίο διαγωνισμό αναφοράς τιμής, δημοσιεύονται και στην εφαρμογή του Pockee στην ενότητα «Επιβραβεύσεις».

Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας για να μάθω περισσότερα;

Μπορείς ανά πάσα στιγμή να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μας τηλεφωνικά καλώντας στο 2103007070, στέλνοντας email στο support@pockee.com, ή στέλνοντας μήνυμα στο live chat της εφαρμογής ή του site. Θα υπάρχει πάντα κάποιο μέλος της ομάδα μας για να σου λύσει οποιαδήποτε απορία σχετικά με το pockee καθημερινά 9.00-17.00.