Όροι Διαγωνισμού « Ώρα για Pizza Χρυσή Ζύμη!»

25/05/2021

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Ώρα για Pizza Χρυσή Ζύμη».

 

Η ενέργεια θα διεξαχθεί με την επιμέλεια της εταιρίας Pockee Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία με το διακριτικό τίτλο «Pockee» (στο εξής διοργανώτρια εταιρία) . Η διοργανώτρια εταιρία  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους της ενέργειας, να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια της, να την ματαιώσει ή να την ακυρώσει.

 Περιγραφή ενέργειας:

Εξαργύρωσε Pockee κουπόνια σε Πίτσα ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ για το διάστημα 1.6.21 έως 30.6.21, και μπες στη κλήρωση για να κερδίσεις 1 κουπόνι πλήρους αξίας ανάμεσα σε 

  • Pizza Margherita
  • Pizza Special
  • Pizza Barbeque
  • Pizza Χωριάτικη

. Κάθε κουπόνι που εξαργυρώνεις με αγορές στα συνεργαζόμενα με το Pockee σούπερ μάρκετ, κερδίζεις μια συμμετοχή στο διαγωνισμό!

 

Όροι ενέργειας:

· Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί μέσω του Pockee και με την εξής διαδικασία: Ο κάθε συμμετέχων καλείται να συνδεθεί στον προσωπικό του λογαριασμό στην εφαρμογή ή το website Pockee, να μεταβεί με την φυσική του παρουσία σε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα σούπερ μάρκετ και να προβεί σε αγορά ενός από των παρακάτω κωδικών από τις Πίτσες ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ τα οποία προβάλλονται στο Pockee με ενεργά κουπόνια. Για κάθε τεμαχιακή αγορά προϊόντων ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ, συμμετέχουν στην πλατφόρμα του Pockee και την επιβεβαίωση του κουπονιού, από 1/6/2021 έως και 30/6/2021, ο καταναλωτής κερδίζει μία (1) συμμετοχή στο διαγωνισμό.

 

· Οι συσκευασίες που συμμετέχουν στην ενέργεια είναι τα εξής:

  • Pizza Margherita
  • Pizza Special
  • Pizza Barbeque
  • Pizza Χωριάτικη
Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα πολλαπλών συμμετοχών.


· Ο διαγωνισμός ισχύει για Pockee συναλλαγές που αφορούν αληθής αγορές από 1/6/2021 έως και 30/6/2021.


· Τα διαθέσιμα pockee κουπόνια για κάθε προϊόν από τα παραπάνω ορίζονται έως 6 συνολικά την εβδομάδα.

· Ο διαγωνισμός θα αναδείξει δεκαπέντε (15) νικητές. Οι νικητές κερδίζουν από 1 κουπόνι πλήρους αξίας στη συσκευασία που θα επιλέξουν. 

· Για την ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μια ηλεκτρονική κλήρωση. Η ηλεκτρονική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Pockee στις 16/07/2021 παρουσία εκπροσώπων της Pockee με αποκλειστική επιμέλεια και ευθύνη της προηγούμενης εταιρίας. 

· Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν δηλώσει κατά τη συμπλήρωση των στοιχείων που ζητούνται στην εγγραφή στο Pockee. Η ενημέρωση των νικητών θα γίνει τις 16/07/2021.  

 

· Τα ονόματα που θα αναδειχθούν κατά την κλήρωση, θα αναρτηθούν στο δικτυακό τόπο του Pockee στις 16/7/2021. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης της παρούσας ενέργειας, η διοργανώτρια εταιρία Pockee θα συλλέξει προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων καθώς και προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας που δηλώνονται (μέσω email) για την ταυτοποίηση και παράδοση του δώρου και δύναται να εισάγει αυτά σε βάση δεδομένων και να τύχουν επεξεργασίας για τις ανάγκες οργάνωσης, αξιολόγησης, δημοσιότητας και διεξαγωγής του Διαγωνισμού, πάντοτε στα πλαίσια και τις προϋποθέσεις του Ν. 2472/1997.

 · Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα που κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρίας Pockee. 

· Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων της ενέργειας. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. 

· Οι συμμετοχές ακυρώνονται σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι όροι της παρούσας ενέργειας.


Κάνε εγγραφή στο Pockee και κέρδισε περισσότερα!


Κατέβασε το app στο κινητό σου


ή κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ

Εγγραφή δωρεάν