Το Pockee καλωσορίζει τα σούπερ μάρκετ Θανόπουλος!

25/10/2021

Το Pockee δίκτυο μεγαλώνει και υποδέχεται στην παρέα του τα σούπερ μάρκετ Θανόπουλος!

Όλα τα προνόμια του Pockee τωρά και στα καταστήματα Θανόπουλος, μόνο με μια φωτογραφία της απόδειξης αγοράς!

Επισκέψου τα 3 καταστήματα Θανόπουλος στην Νέα Κηφισιά, την Κηφισιά και την Νέα Ερυθραία ή κάνε τις αγορές σου online στη σελίδα www.thanopoulos.gr με παράδοση κατ'οίκον στα βόρεια προάστια και σύντομα στην υπόλοιπη Αττική!

Μετά τις αγορές σου, καταχώρησε τη φωτογραφία της απόδειξής σου στην mobile εφαρμογή Pockee ή το www.pockee.com και επωφελήσου από τα αποκλειστικά προνόμια, κάθε μέρα:

  • Συμμετοχή στην εβδομαδιαία κλήρωση με 3€ επιστροφή σε 100 νικητές.
  • Κουπόνια με Pockee cashback.
  • Pockee πόντους επιβράβευσης
  • Συμμετοχή σε κληρώσεις

Λίγα λόγια για τη Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

H Δ. Θανόπουλος ΑΕ είναι το μοναδικό ελληνικό super market με ιστορία και εμπειρία 144 χρόνων. Πρωταρχικός και καθημερινός στόχος της εταιρείας αποτελεί η παροχή της βέλτιστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της αυστηρής επιλογής προμηθευτών και παραγωγών, της απόλυτης τήρησης των κανόνων υγιεινής, των συχνών εσωτερικών ποιοτικών ελέγχων καθώς και της συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού.

Από το 1877 η εταιρεία υποστηρίζει και εξελίσσει με σθένος αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει, τη μεγαλύτερη και πιο ξεχωριστή ποικιλία στην Ελληνική αγορά.

Στο δίκτυο των φυσικών καταστημάτων της & στο ηλεκτρονικό κατάστημα οι καταναλωτές μπορούν να βρουν χιλιάδες εγχώρια και τοπικά είδη, εισαγόμενα επώνυμα υψηλής ποιότητας καθώς και μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων προϊόντων διατροφής.

Η  Δ. Θανόπουλος Α.Ε. παραμένει μια γνήσια και 100% Ελληνική οικογενειακή εταιρεία, η οποία πιστή στις αξίες 4 γενεών, δίνει καθημερινά τον καλύτερο εαυτό της στην εξυπηρέτηση των πελατών με χαρά και σεβασμό. Συνδυάζει αρμονικά την παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις προσφέροντας μια ασύγκριτη αγοραστική εμπειρία.


Κάνε εγγραφή στο Pockee και κέρδισε περισσότερα!


Κατέβασε το app στο κινητό σου


ή κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ

Εγγραφή δωρεάν