Όροι κωδικού promo "MASOUTISKALAMARIA"

04/11/2016

Γιορτάζουμε το ανακαινισμένο κατάστημα GRAND ΜΑΣΟΥΤΗΣ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης & προσφέρουμε 3€ επιπλέον για την 1η εξαργύρωση νέων χρηστών στο νέο κατάστημα.


Πιάσε φίλους και συγγενείς στην Θεσσαλονίκη & σύστησέ τους το Pockee. Καταχωρώντας τον κωδικό promo «MASOUTISKALAMARIA» στην εφαρμογή του Pockee κατά την εγγραφή τους και ολοκληρώνοντας την 1η επιτυχή εξαργύρωση Pockee προσφορών στον GRAND ΜΑΣΟΥΤΗ στην οδό Καλλίδου 112 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, κερδίζουν απευθείας επιπλέον 3€ στο Pockee πορτοφόλι τους!

Όροι & Προϋποθέσεις:

  1. Η προωθητική ενέργεια αφορά αποκλειστικά εγγραφές νέων χρηστών που θα πραγματοποιηθούν μέσω της εφαρμογής Pockee και δεν έχει ισχύ για εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν μέσω του site www.pockee.com.
  2. Ο κωδικός promo “MASOUTISKALAMARIA” με bonus 3€ έχει ισχύ από 4/11 έως 12/11.
  3. Ο κωδικός promo “MASOUTISKALAMARIA” με bonus 3€ ισχύει αποκλειστικά για νέους χρήστες που δεν έχουν κάνει παλαιότερα εγγραφή και χρήστες που δεν έχουν πραγματοποιήσει κάποια εξαργύρωση στο Pockee.
  4. Το νέο μέλος που έλαβε τον κωδικό promo “ MASOUTISKALAMARIA”, θα πρέπει να κατεβάσει την εφαρμογή Pockee στο κινητό του, να κάνει εγγραφή και να καταχωρήσει τον κωδικό. Η καταχώρηση του κωδικού μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: 1) Εισαγωγή κωδικού promo κατά την εγγραφή. Ο νέος χρήστης θα πρέπει να καταχωρήσει τον κωδικό που έλαβε στο πεδίο "Κωδικός Σύστασης/Promo", 2) Εισαγωγή κωδικού σύστασης στην καρτέλα Pockee Ρυθμίσεις (τελευταίο εικονίδιο πάνω δεξιά). Ο νέος χρήστης θα πρέπει να καταχωρήσει τον κωδικό που έλαβε στο πεδίο "Κωδικοί Promo".
  5. Ο κωδικός promo "MASOUTISKALAMARIA" αποδίδεται σε νέους χρήστες οι οποίοι θα κάνουν την 1η επιτυχή Pockee εξαργύρωση καταχωρώντας την απόδειξη τους από αγορές ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το κατάστημα λιανικής GRAND ΜΑΣΟΥΤΗΣ στην οδό Καλλίδου 112 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
  6. Ο κωδικός promo θα πρέπει να έχει καταχωρηθεί πριν την 1η pockee εξαργύρωση του νέου μέλους.
  7. Κάθε συσκευή smartphone αντιστοιχεί σε ένα χρήστη. Συσκευές που έχουν χρησιμοποιηθεί ήδη για εγγραφή και χρήση του Pockee, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από νέους χρήστες. Στην περίπτωση αυτή, ο κωδικός promo δεν θεωρείται έγκυρος και δεν αποδίδεται το όφελος των 3€.
  8. Ο νέος χρήστης του Pockee, προκειμένου να επωφεληθεί της ενέργειας, θα πρέπει να κάνει εγγραφή και να πραγματοποιήσει την 1η του pockee συναλλαγή έως τις 31/11. Εγγραφές και συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν μετά το πέρας της ημερομηνίας, δεν συνοδεύονται από το όφελος των 3€.
  9. Τα χρήματα από την ενέργεια σύστασης τοποθετούνται στο pockee πορτοφόλι του νέου μέλους με την ολοκλήρωση της 1ης επιβεβαιωμένης συναλλαγής του νέου χρήστη μέσω του Pockee.

Κάνε εγγραφή στο Pockee και κέρδισε περισσότερα!


Κατέβασε το app στο κινητό σου


ή κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ

Εγγραφή δωρεάν