Συστήνεις το Pockee, κερδίζεις 3€!

09/01/2017

Όσο μοιράζεσαι την αγάπη σου για το Pockee, τόσο κερδίζεις εσύ και οι φίλοι σου!

Σύστησε το Pockee σε γνωστούς και φίλους και κέρδισε 3€ για κάθε νέο Pockee φίλο σου.

Και το καλύτερο; Δεν κερδίζεις μόνο εσύ, αλλά και οι φίλοι σου! Κάθε νέος Pockee φίλος σου κερδίζει από 3€ για ένα θερμό καλωσόρισμα στην παρέα του Pockee.

Τι πρέπει να κάνεις; Τα βήματα είναι απλά:

 • Άνοιξε το Pockee, πήγαινε στο Προφίλ σου και επίλεξε «Κέρδισε 3€»
 • Μοιράσου το μοναδικό Pockee κωδικό σου με τους φίλους σου δωρεάν, με όποιο τρόπο επιθυμείς. Στείλε μήνυμα μέσω email, Facebook Messenger, WhatsApp, Viber, sms, κάνε share στο Facebook και το Twitter ή απλά πες τους το!

Αυτά από εσένα! Ο φίλος σου θα πρέπει:

 • Να κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό του και να κάνει εγγραφή χρησιμοποιώντας τον κωδικό που του έστειλες.
 • Αφού καταχωρήσει τον κωδικό, να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί το Pockee στις καθημερινές τους αγορές στο σούπερ μάρκετ & να ολοκληρώσει επιτυχώς την 1η του Pockee συναλλαγή έως και 1 μήνα μετά την εγγραφή του.

Αυτό ήταν! Τα 3€+3€ μόλις τοποθετήθηκαν στο Pockee Πορτοφόλι των 2 μελών.

 

Ξεκίνα και μη σταματάς να μοιράζεσαι!

Γινόμαστε περισσότεροι, γινόμαστε καλύτεροι!

_________

Όροι & Προϋποθέσεις:

 1. Η ενέργεια σύστασης αφορά αποκλειστικά προσκλήσεις και εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν μέσω της εφαρμογής Pockee και δεν έχει ισχύ για προσκλήσεις και εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν μέσω του site www.pockee.com.
 2. Το bonus σύστασης αφορά προσκλήσεις που θα σταλούν από 9/1/2017 έως 31/1/2017.
 3. Ο κάθε χρήστης μπορεί να καλέσει όσους φίλους επιθυμεί από 9/1/2017 έως 31/1/2017, μέσα από την εφαρμογή Pockee μεταβαίνοντας στο ΠΡΟΦΙΛ του (εικονίδιο με τρεις γραμμές πάνω δεξιά) και επιλέγοντας «Κέρδισε 3€».
 4. Η ενέργεια σύστασης ισχύει αποκλειστικά για νέους χρήστες που δεν έχουν κάνει παλαιότερα εγγραφή στο Pockee ή χρήση αυτού.
 5. Το μέλος που έλαβε πρόσκληση σύστασης, θα πρέπει να κατεβάσει την εφαρμογή Pockee στο κινητό του, να κάνει εγγραφή και να καταχωρήσει τον κωδικό που έχει λάβει. Η καταχώρηση του κωδικού μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: 1) Εισαγωγή κωδικού σύστασης κατά την εγγραφή. Ο νέος χρήστης θα πρέπει να καταχωρήσει τον κωδικό που έλαβε στο πεδίο "Κωδικός Σύστασης/Promo", 2) Εισαγωγή κωδικού σύστασης στην καρτέλα Pockee πορτοφόλι (Προφίλ). Ο νέος χρήστης θα πρέπει να καταχωρήσει τον κωδικό που έλαβε στο πεδίο "Κωδικοί Promo".
 6. Ο κωδικός σύστασης θα πρέπει να έχει καταχωρηθεί πριν την 1η pockee εξαργύρωση του νέου μέλους.
 7. Κάθε συσκευή smartphone αντιστοιχεί σε ένα χρήστη. Συσκευές που έχουν χρησιμοποιηθεί ήδη για εγγραφή ή χρήση του Pockee, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από νέους χρήστες. Στην περίπτωση αυτή, οι συστάσεις δεν θεωρούνται έγκυρες και δεν αποδίδεται το όφελος των 3€ + 3€.
 8. Ο νέος χρήστης του Pockee, προκειμένου να επωφεληθεί της ενέργειας, θα πρέπει να κάνει εγγραφή και να πραγματοποιήσει την 1η του pockee συναλλαγή έως και 1 μήνα μετά την εγγραφή του. Εγγραφές και συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν μετά το πέρας του ενός μήνα, δεν συνοδεύονται από το όφελος των 3€ + 3€.
 9. Τα χρήματα από την ενέργεια σύστασης τοποθετούνται στο pockee πορτοφόλι των 2 μελών, με την ολοκλήρωση της 1ης επιβεβαιωμένης συναλλαγής του νέου χρήστη μέσω του Pockee.
 10. Προκειμένου το νέο μέλος να πατήσει «Κατάθεση» και να λάβει στο λογαριασμό του τα 3€ σύστασης, θα πρέπει να έχει συγκεντρώσει 3€ εξαργυρώνοντας Pockee προσφορές. Για παράδειγμα, εάν ένας νέος χρήστης κατεβάσει και κάνει χρήση της εφαρμογής Pockee καταχωρώντας κάποιον κωδικό σύστασης, θα πρέπει να συγκεντρώσει συνολικά 6€ (3€ από το bonus σύστασης και 3€ από Pockee επιστροφές) προκειμένου να έχει τη δυνατότητα κατάθεσης του ποσού στον τραπεζικό ή PayPal λογαριασμό του.
 11. Κάθε νέος χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει και να επωφεληθεί από μόνο έναν κωδικό σύστασης. 

Κάνε εγγραφή στο Pockee και κέρδισε περισσότερα!


Κατέβασε το app στο κινητό σου


ή κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ

Εγγραφή δωρεάν