Το Pockee στηρίζει "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

16/05/2016

Πρόσφερε τα χρήματα από τις pockee επιστροφές σου, στήριξε το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και μοίρασε αγάπη!

Δωρίζοντας ένα ποσό από τις Pockee συναλλαγές σου βοηθάς και εσύ το έργο του οργανισμού μοιράζοντας περισσότερα χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπα.

Τι είναι ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»;

Ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», είναι ένας εθελοντικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά και στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Πως θα βοηθήσει το Pockee και η παρέα των χρηστών του το έργου του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»;

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα αποδοθεί στον Οργανισμό ώστε να το χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες του έργου του. Ανάλογα το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις δωρεές των Pockee χρηστών, το Pockee σε πλήρη συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού θα αξιολογήσει τον τρόπο αξιοποίησης του ποσού της δωρεάν.

Εφόσον το ποσό που θα συγκεντρωθεί ξεπεράσει τις προσδοκίες μας, το Pockee επιθυμεί να υποστηρίξει το Χαμόγελο του Παιδιού καλύπτοντας συγκεκριμένες ανάγκες του (όπως ανακαίνιση εξοπλισμού θέρμανσης).

Θέλεις να βοηθήσεις και εσύ προσφέροντας στα παιδιά, μέσω του Pockee;

Ίσως πολλές φορές θα έχεις σκεφτεί τρόπους με τους οποίους μπορείς να βοηθήσεις άτομα που το έχουν ανάγκη. Τώρα, το Pockee σου προσφέρει τη δυνατότητα να προσφέρεις τη βοήθειά σου, ακολουθώντας τη γνωστή διαδικασία εξαργύρωσης Pockee προσφορών. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι τα χρήματα που κερδίζεις δεν κατατίθενται στον τραπεζικό ή PayPal λογαριασμό σου, αλλά δωρίζονται στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Κάθε φορά που επιλέγεις «Κατάθεση» μέσα από την εφαρμογή του Pockee, επιλέγεις που θα κατατεθούν τα χρήματα από τις pockee επιστροφές που έχεις συγκεντρώσει. Η απόφαση είναι δική σου.

Δώρισε και εσύ μέρος των Pockee επιστροφών σου και μοίρασε αγάπη και χαμόγελα.

Εφόσον χρησιμοποιήσεις το Pockee από το site, επικοινώνησε μαζί μας στο ώστε να μας ενημερώσεις το ποσό ποιας συναλλαγής σου θέλεις να κατατεθεί υπέρ του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Για οτιδήποτε χρειαστείς, επικοινώνησε μαζί μας στο support@pockee.com ή στο 210 3007070.

__________________________________________________________________

Δεν έχεις το Pockee στο κινητό σου;

Κατέβασε το και εσύ για Android ή iOS.

Κάνε εγγραφή ώστε να δεις όλες τις πληροφορίες των προσφορών!


Κατέβασε το app στο κινητό σου


ή κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ

Εγγραφή δωρεάν