«ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 15 ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ 2 ΦΥΤΙΚΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ STARBUCKS»!

05/02/2021

Το Pockee σου προσφέρει από 2 κουπόνια πλήρους αξίας στα φυτικά ροφήματα Starbucks της επιλογής σου, για να μπορέσεις κι εσύ να απολαύσεις στα διαλείμματα της ημέρας σου τον πιο ανάλαφρο και γευστικό καφέ!

 

Δοκίμασε το Φυτικό ρόφημα Αμυγδάλου με καφέ. Ένα υπέροχο χαρμάνι καφέ άψογα συνδυασμένο με απαλό, κρεμώδες αμύγδαλο, το Φυτικό ρόφημα Καρύδας με καφέ και κακάο, που συνδυάζει καφέ Starbucks Arabica με δροσιστική καρύδα, και το Φυτικό ρόφημα Βρώμης με καφέ και γεύση βανίλια, ένα υπέροχο χαρμάνι από καφέ Starbucks Arabica άψογα συνδυασμένο με βελούδινη βρώμη και απαλές νότες βανίλιας.

 

Αγόρασε ένα από τα παραπάνω ροφήματα Starbucks από 5/2 έως και 28/2 στα συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ, καταχώρησε την απόδειξη σου στο Pockee και θα πάρεις αυτόματα μέρος στο διαγωνισμό! Μπορεί να είσαι κι εσύ ένας από τους 15 τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα κουπόνι πλήρους αξίας σε 2 ροφήματα που θα επιλέξουν(STARBUCKS Oat Based Vanilla Macchiato 220ml,  STARBUCKS Coconut Based Cocoa Cappuccino 220ml,  STARBUCKS Almond Based Iced Coffee 220ml)

 

Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε :

·       STARBUCKS Φυτικό ρόφημα Βρώμης με καφέ και γεύση Vanilla Macchiato 220ml,

·       STARBUCKS Φυτικό ρόφημα Καρύδας με καφέ και κακάο 220ml,

·       STARBUCKS Φυτικό ρόφημα Αμυγδάλου με καφέ 220ml,

Και μην ξεχνάς.. κάθε επιπλέον κουπόνι είναι και μία νέα συμμετοχή!!


*Η εξαργύρωση ενός κουπονιού απαιτεί την αγορά 1 συσκευασίας Starbucks, Almond Based Iced Coffee 220ml ή Coconut Based Cocoa Cappuccino 220ml ή Oat Based Vanilla Macchiato 220ml)

**Διάρκεια διαγωνισμού: 05/2 -28/2.

Η κλήρωση θα γίνει Δευτέρα 8/3 και οι 15 νικητές θα ενημερωθούν στο email τους για τη διαδικασία εξαργύρωσης του δώρου. Διάβασε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού εδώ

Καλή απόλαυση και Καλή Επιτυχία :)

Κάνε εγγραφή στο Pockee και κέρδισε περισσότερα!


Κατέβασε το app στο κινητό σου


ή κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ

Εγγραφή δωρεάν