20 τυχεροί κερδίζουν ένα συλλεκτικό σημειωματάριο STARBUCKS!

30/03/2021

Τα Starbucks και το Pockee προσφέρουν τα αγαπημένα σου Φυτικά ροφήματα με καφέ Starbucks, για εσένα που τηρείς την παράδοση της νηστείας αλλά δεν θέλεις να στερηθείς τίποτα σε γεύση και ποιότητα. Συνέχισε, λοιπόν, να απολαμβάνεις την πλούσια γεύση των αγαπημένων σου φυτικών ροφημάτων Starbucks σε 3 υπέροχες γεύσεις κι έτσι δε θα χρειαστεί να αποχωριστείς καθόλου την αγαπημένη σου συνήθεια.

Δοκίμασε το Φυτικό ρόφημα Αμυγδάλου με καφέ. Ένα υπέροχο χαρμάνι καφέ άψογα συνδυασμένο με απαλό, κρεμώδες αμύγδαλο, το Φυτικό ρόφημα Καρύδας με καφέ και κακάο, που συνδυάζει καφέ Starbucks Arabica με δροσιστική καρύδα, και το Φυτικό ρόφημα Βρώμης με καφέ και γεύση βανίλια, ένα υπέροχο χαρμάνι από καφέ Starbucks Arabica άψογα συνδυασμένο με βελούδινη βρώμη και απαλές νότες βανίλιας.

 Αγόρασε ένα από τα παραπάνω ροφήματα Starbucks από 1/4 έως και 30/4 στα συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ, καταχώρησε την απόδειξη σου στο Pockee και θα πάρεις αυτόματα μέρος στο διαγωνισμό. 20 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 συλλεκτικό notebook Starbucks.

*Η εξαργύρωση ενός κουπονιού απαιτεί την αγορά 1 συσκευασίας Starbucks, Almond Based Iced Coffee 220ml ή Coconut Based Cocoa Cappuccino 220ml ή Oat Based Vanilla Macchiato 220ml

**Διάρκεια διαγωνισμού: 1/4 -30/4.

Η κλήρωση θα γίνει Δευτέρα 14/5 και οι 20 νικητές θα ενημερωθούν στο email τους για τη διαδικασία εξαργύρωσης του δώρου. Διάβασε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού εδώ. Καλή απόλαυση και Καλή Επιτυχία :)

 

Κάνε εγγραφή στο Pockee και κέρδισε περισσότερα!


Κατέβασε το app στο κινητό σου


ή κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ

Εγγραφή δωρεάν