Μενού
Μενού
User action
Συνεργασία Pockee με ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ!
01/07/2020

Το Pockee σε συνεργασία με επιλεγμένες εταιρίες της Πρωτοβουλίας "ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ" δημιουργούν ένα πρόγραμμα επιβράβευσης για εσένα, αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής Pockee!


Κάθε φορά που αγοράζεις οποιοδήποτε προϊόν:
  • ΕΨΑ
  • ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΖΑΓΟΡΙ
  • ΣΤΕΡΓΙΟΥ
  • ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ
  • ΗΛΙΟΣ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
  • ΒΙΟΛΑΝΤΑ

και καταχωρείς την απόδειξή σου στο Pockee, κερδίζεις πόντους! Μόλις συγκεντρώσεις 10.000 πόντους παίρνεις δώρο 5€, απευθείας στο pockee πορτοφόλι σου!

Φυσικά, κάθε μήνα, θα βρίσκεις στο Pockee, αποκλειστικά cashback κουπόνια για τα παραπάνω brands ώστε να έχεις άμεσα μεγαλύτερο όφελος.

Ξεκίνα σήμερα... Κάνε τις δικές σου επιλογές και στήριξε με τον δικό σου μοναδικό τρόπο την ελληνική οικονομία, σε κάθε αγορά σου στο σούπερ μάρκετ.

Τι είναι η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ;

Η Πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» έχει ως στόχο να στηρίξει και να ενισχύσει την ελληνική οικονομία. Η βασική φιλοσοφία της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και διαφοροποίησης που Δημιουργούνται, Παράγονται και Ανήκουν σε Ελληνικές επιχειρήσεις. Μέλη της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ είναι πιστοποιημένες Ελληνικές παραγωγικές-μεταποιητικές εταιρίες που επιλέγουν, παρά τις αντιξοότητες, να διατηρούν το κέντρο των ανά τον κόσμο επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων στην χώρα μας και προσφέρουν ποιοτικά, ελληνικά προϊόντα στον καταναλωτή μέσα από τα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Τα προϊόντα των εταιριών της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» φέρουν την ειδική σήμανση στην συσκευασία, ώστε να μπορεί εύκολα κάποιος να τα αναγνωρίσει στο ράφι!

Κάνε εγγραφή στο Pockee και κέρδισε περισσότερα!
Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου
Λήψη στο App Store
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ Google Play
ή κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΝΟΥ