Μενού
Μενού
User action
To Pockee στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού
10/03/2017

Κάνε μαζί μας μια καλή πράξη!

Η δράση στήριξης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ξεκίνησε τον Μάιο του 2016 και μέχρι σήμερα πολλοί φίλοι του Pockee δώρισαν μέρος των pockee επιστροφών του για να καλύψουν τις ανάγκες του Οργανισμού.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε μέχρι σήμερα είναι πολύ σημαντικό και ευχαριστούμε όλους τους φίλους του Pockee που συνέβαλαν σε αυτό.

Συνεχίζουμε την ενέργεια στήριξης θέτοντας το δικό μας στόχο αγάπης!

Σε συνεργασία με τους ανθρώπους του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θέσαμε ως στόχο τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα και θα συγκεντρωθούν έως τον Μάιο του 2017, να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τα έξοδα εξοπλισμού του Κινητού Κέντρου Επιχειρήσεων της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Παιδιών.

Τι είναι το Κινητό Κέντρο Επιχειρήσεων;

Το Κινητό Κέντρο Επιχειρήσεων συντονίζει και κατευθύνει την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Εξαφανισμένων Παιδιών «Θανάσης Μακρής». Η Κινητή Μονάδα Επιχειρήσεων παρέχει άμεση επέμβαση σε περιπτώσεις εξαφανίσεων ανηλίκων καθώς και σε συμβάντα μεγάλης κλίμακας καταστροφών (σεισμοί, πυρκαγιές κλπ). Μάθε περισσότερα εδώ.

 

Θέλεις να βοηθήσεις και εσύ προσφέροντας στα παιδιά, μέσω του Pockee;

Αφού συγκεντρώσεις κάποιο ποσό στο pockee πορτοφόλι σου, επίλεξε «Κατάθεση» του ποσού και δωρεά στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Γίνε και εσύ μέρος της ενέργειας στήριξης & βοήθησε να φτάσουμε μαζί τον στόχο αγάπης που θέσαμε!

 

Για οτιδήποτε χρειαστείς, επικοινώνησε μαζί μας στο support@pockee.com ή στο 210 3007070.

Κάνε εγγραφή στο Pockee και κέρδισε περισσότερα!
Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου
Λήψη στο App Store
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ Google Play
ή κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΝΟΥ