Μενού
Μενού
User action
Νεός, γρηγορότερος τρόπος καταχώρησης απόδειξης!
01/10/2018
Δοκίμασε τώρα τον νέο τρόπο καταχώρησης απόδειξης στο Pockee!
**άμεσα διαθέσιμος για συσκευέςAndroid, σύντομα και για συσκευές iPhone

Πλέον, αντί να καταχωρείς βήμα-βήμα τα στοιχεία της απόδειξής σου, μπορείς απλώς να την φωτογραφήσεις :-). Η εφαρμογή θα αναγνωρίσει αυτόματα τα στοιχεία της και θα συμπληρώσει τη φόρμα! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ελέγξεις ότι τα στοιχεία είναι σωστά και να οριστικοποιήσεις την καταχώρηση!

Γιατί προσθέσαμε αυτή τη δυνατότητα;
Έχουμε λάβει αρκετά σχόλια σχετικά με την διαδικασία της καταχώρησης της απόδειξης, καθώς και με τα λάθη που μπορούν να προκύψουν. Με την νέα αυτή δυνατότητα θέλουμε να κάνουμε την καταχώρηση απόδειξης πιο εύκολη, πιο γρήγορη και με λιγότερα λάθη! Μόλις το δοκιμάσεις θα χαρούμε να μάθουμε αν τα καταφέραμε ;-)

Πώς λειτουργεί:
Concept01

Συχνές απορίες/ ερωτήσεις
Δε βλέπω τη νέα δυνατότητα στην εφαρμογή
Η δυνατότητα καταχώρησης με φωτογραφία θα γίνεται σταδιακά διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες Pockee. Στείλε μας ένα e-mail στο support@pockee.com ώστε να είσαι στους πρώτους που θα την δοκιμάσουν!

Αρκεί απλώς να βγάλω την φωτογραφία της απόδειξης;
Σχεδόν! Αποστέλλοντας την φωτογραφία της απόδειξης, αναγνωρίζονται τα στοιχεία της απόδειξης και προ-συμπληρώνονται στην φόρμα. Απλώς βεβαιώσου ότι τα στοιχεία είναι όντως σωστά!

Καθυστερεί να 'ανέβει' η φωτογραφία μου
Αναλόγως της σύνδεσης αλλά και του μεγέθους της φωτογραφίας, μπορεί να υπάρχει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή της φωτογραφίας. Συνήθως δε διαρκεί περισσότερο από 20-30''.

Δεν συμπληρώνονται σωστά τα στοιχεία της απόδειξης
Φρόντισε η φωτογραφία της απόδειξης να είναι καθαρή & φωτεινή. Επίσης, να περιλαμβάνει τα πλήρη στοιχεία της νόμιμης απόδειξης (όνομα/διεύθυνση σούπερμαρκετ, προϊόντα, ημερομηνία και νούμερα στο κάτω μέρος). Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να διορθώσεις ή να συμπληρώσεις τα σωστά στοιχεία μετά την αποστολή της φωτογραφίας.

Δε βρίσκω την επιλογή Barcode/QR που υπήρχε στα MyMarket & Μασούτης
Η συγκεκριμένη επιλογή δε θα είναι διαθέσιμη στο μέλλον. Εφόσον την χρησιμοποιούσες θα πρέπει πλέον να φωτογραφίζεις ολόκληρη την απόδειξη, αντί για το σκανάρισμα του κωδικού στο κάτω μέρος της.
Κάνε εγγραφή στο Pockee και κέρδισε περισσότερα!
Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου
Λήψη στο App Store
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ Google Play
ή κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΝΟΥ