Η ομάδα μας

Μαζί κάνουμε πολλά περισσότερα

Ζήσης Τσαϊρέλης

Ιδρυτής Pockee

O Ζήσης είναι ο founder του Pockee. H ιδέα του Pockee του ήρθε μία μέρα που έκανε κόντρα με το ποδήλατό του και μία Ferrari καθώς πήγαινε στην P&G στην οποία είχε μία μακρόχρονη καριέρα. Παίζει golf και λύνει τον κύβο του ρούμπικ που δημιουργούν developers,designers,users. Oι Pockee users του στέλνουν καθημερινά λουλούδια γιατί τους έσωσε την τσέπη τους.

Μαρία Δρίνια

Technical Lead

Η Μαρία είναι η Technical Lead του Pockee. Συνήθως την φωνάζουν Minerva McGonagall και έχει ειδικότητα στα Defense Magic Spells. Όλοι οι pockee users την αγαπούν γιατί τους χαρίζει απλόχερα ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Έχει τρία PockeeSuperKids που τα εκπαιδεύει για να σώσουν τον κόσμο από κάθε του πρόβλημα. Στον ελεύθερο της χρόνο αποκρυπτογραφεί τα μυστικά των Maya σε όλα τα Secret Rooms.

Μιχάλης Κουρουπάκης

UI/UX Designer

Ο Μιχαήλ έχει τελειώσει την σχολή του Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry και προσπαθεί να μαγεύει τους χρήστες. Κυνηγάει συχνά τους Sith(developers) με το lightsaber. Στόχος του είναι με ξόρκια και voodo να φέρει σε συμβιβασμό το ανώτατο συμβούλιο των jedi ( business ) με τους muggles(users).Στον ελεύθερο του χρόνο ψάχνει για ελεύθερο χρόνο.

Χριστίνα Παπαδημητρίου

Marketing & Communication Specialist

H Χριστίνα είναι η Marketing Specialist του Pockee. Την εμπειρία της την έχει αποκτήσει εξαιτίας του θείου της Willy Wonka o oποίος διαθέτει εργοστάσιο σοκολάτας και παγκόσμιο μονοπώλιο εξαιτίας της καινοτομίας και της μακρόχρονης εξειδίκευσής του. Yπερασπίζεται με ζήλο τα δικαιώματα κάθε Pockee χρήστη και προσπαθεί να τους προσφέρει χαμόγελο και ευτυχία. Στον ελεύθερό της χρόνο κάνει drift με ένα Ford Mustang 1967.

Σταυρούλα Πελεκανάκη

Customer service specialist

Εύα Μοσχάκου

Content Management Specialist

Απόστολος Αγραφιώτης

Backend Engineer

Ο Απόστολος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη άρα και φανατικός Παοκτζής! Δημιουργεί ότι έξυπνο εργαλείο φανταστούν οι συνάδελφοί του και φροντίζει να έχει κάθε χρήστης Pockee μαγικές εμπειρίες. Έχει στείλει αίτημα στο Διεθνές Δικαστήριο για αύξηση της ημέρας σε 32 ώρες καθώς οι 24ώρες είναι μόνο για πρωινό στο server. Στο ελεύθερό του χρόνο φέρνει σε πέρας Missions Super-Impossible για να σώσει τον κόσμο.

Νίκος Τσαγκανός

Software engineer

Ο Νίκος είναι ο Web Developer του Pockee. Είναι νέος, είναι ωραίος, είναι και από το μέλλον. Συνήθως τον φωνάζουν Τsag McFly. Τον εκπαίδευσε ο Κesuge Migaki να φτιάχνει ιστούς και μπισκότα, ενώ γνωρίζει και περισσότερες από 50 αποχρώσεις του γκρί. Στον ελεύθερό του χρόνο αράζει με τον φίλο του τον TED και κάνει βόλτες με την DeLorean και το hoverboard του!

Μανώλης Ορφανός

Software engineer

Σπυριδούλα Γκαλαμέλου

Customer Service Specialist

H Σπυριδούλα εμψυχώνει τους χρήστες και εκμηδενίζει τους φόβους τους. Οι χρήστες του Pockee νιώθουν άνετα μαζί της γι αυτό επικοινωνούν όχι μόνο για να τους βοηθήσει με τις προσφορές αλλά και για τα προσωπικά τους προβλήματα. Διδάχθηκε στο Θιβέτ από μοναχούς μοναχούς την τέχνη της επικοινωνίας και χαλιναγώγησης των ανθρώπων. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με top secret projects υψίστης ασφαλείας.

Γρηγόρης Καμπύλης

Content management specialist